Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

14 nieuws

1 mrt 2023

Schade melden? Met Bumper sta je direct in ons systeem

Hielke Merkus is manager frontoffice bij TVM. Organisaties en chauffeurs gebruiken Bumper om schades te registreren en indien verzekerd, te melden bij hun verzekeraar. Schademeldingen kunnen met 3 klikken gemeld worden. En klanten krijgen direct inzicht in al hun schades. Dat scheelt tijd en administratieve rompslomp. Ook voor medewerkers van TVM werkt Bumper. Hielke geeft een update over de recente ontwikkelingen binnen Bumper.

21 feb 2023

Dit kun je van een stage verwachten bij TVM

Een jaar geleden begon Dyan Hospers met haar stage bij TVM. De stage is al een poosje afgelopen, maar ze heeft de deuren van TVM nog niet achter haar dichtgetrokken. Sterker nog, Dyan heeft haar stage omgezet in een functie op de hr-afdeling. Ze combineert haar laatste studiejaar nu met een baan bij TVM. Een beter voorbeeld van doorstromen kunnen we niet bedenken. Daarom gaan we met Dyan in gesprek over stage lopen bij TVM en hoe ze nu op haar beurt nieuwe stagiaires helpt.

20 feb 2023

Het proces achter het digitaliseren van de poststroom uitgelegd

Rene Wientjes is product owner van het klantportaal Mijn TVM. In een eerder nieuwsbericht vertelde hij al over het afgelopen kwartaal bij Mijn TVM, waarin het digitaliseren van de poststroom centraal stond. Ditmaal gaan we in gesprek met Rene over het proces achter deze ontwikkeling, waarom deze slag is gemaakt en wat het u oplevert. 

16 sep 2022

TVM Stage Noah Strijker

Noah Strijker woont in Hoogeveen en was stagiair vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de Hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde in Leeuwarden en doet zijn afstudeerstage binnen het TVM CSI-team. Het bevalt Noah goed. “Er is bij TVM veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je wordt behandeld als een collega. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ‘de stagiair’ ben.”

18 jul 2022

TVM stage Jeroen Visser

Jeroen Visser woont in Nieuweroord en loopt vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de studie Finance Tax and Advice. In zijn afstudeeropdracht richt hij zich op de kansen en valkuilen van digitaliseren en automatiseren van de Ondernemersdesk.