Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

18 nieuwsberichten

29 sep 2023

"TVM heeft de ideale omvang voor transformaties en transities"

Maarten Mast werkt sinds 1 juli 2023 als solution architect binnen de IT-afdeling van TVM. Het is zijn uitdaging om te communiceren met verschillende stakeholders. Maarten vertelt over zijn functie. 

29 sep 2023

"Positieve impact maken op medewerkers en klanten van TVM"

Sinds juni 2023 versterkt Sema Altay het team van TVM als HR Business Partner. Ze vertelt over de eerste maanden in haar nieuwe functie.

24 jul 2023

Bumper - Het Preventieplatform dat efficiëntie en veiligheid samenbrengt

“In een wereld waar efficiëntie en veiligheid steeds belangrijker worden, speelt Bumper een centrale rol als innovatieve oplossing.” Als accountmanager bij Bumper fungeert Michel Lases het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij hij hen helpt bij het integreren van Bumper in hun werkprocessen en systeemlandschap. “Het doel is om zowel de chauffeurs als de organisatie efficiënter te laten werken. En Bumper kan hier een grote rol in spelen.”

26 apr 2023

Schade ingediend? Het schadeproces in Mijn TVM geeft nu meer inzicht

Erwin Feijen is business consultant bij TVM. Hij is de schakel tussen IT, management en productie binnen de organisatie. Hij zorgt ervoor dat de juiste afdeling met de juiste klantvraag aan de slag kan. In dit artikel vertelt Erwin meer over de wijzigingen in het schadeproces bij TVM.

1 mrt 2023

Schade melden? Met Bumper sta je direct in ons systeem

Hielke Merkus is manager frontoffice bij TVM. Organisaties en chauffeurs gebruiken Bumper om schades te registreren en indien verzekerd, te melden bij hun verzekeraar. Schademeldingen kunnen met 3 klikken gemeld worden. En klanten krijgen direct inzicht in al hun schades. Dat scheelt tijd en administratieve rompslomp. Ook voor medewerkers van TVM werkt Bumper. Hielke geeft een update over de recente ontwikkelingen binnen Bumper.