Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

TVM Stage Noah Strijker

16 sep 2022
Noah Strijker woont in Hoogeveen en loopt vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de Hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde in Leeuwarden en doet zijn afstudeerstage binnen het TVM CSI-team. Het bevalt Noah goed. “Er is bij TVM veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je wordt behandeld als een collega. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ‘de stagiair’ ben.”
Noah Strijker Stagiair CSI

TVM stage Jeroen Visser

18 jul 2022
Jeroen Visser woont in Nieuweroord en loopt vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de studie Finance Tax and Advice. In zijn afstudeeropdracht richt hij zich op de kansen en valkuilen van digitaliseren en automatiseren van de Ondernemersdesk.
Jeroen Visser Stagiair

TVM stage Ruben Blokzijl

7 jul 2022
Ruben Blokzijl is 22 jaar en volgt de studie Finance & Control aan de Windesheim te Zwolle. Hij zit in het derde studiejaar en loopt sinds september 2022 stage bij de afdeling Accounting & Reporting. Hij vertelt over zijn stage bij TVM: "Je kunt hier superveel leren en ik krijg ook nog de mogelijkheid om me verder te oriënteren dan alleen de debiteuren en crediteurenadministratie."
Ruben Blokzijl Stagiair Accounting & Reporting

Een dag van een TVM product specialist

1 jul 2022
Rolf van Dieren, TVM productmanager, vertelt hoe een dag als product specialist eruit kan zien.
Rolf van Dieren Productmanager

Samenwerken met tussenpersonen geeft energie

7 mrt 2022
Betty werkt sinds 1994 in de pleziervaart verzekeringen en dat bevalt haar goed! "Mijn werk is met name het maken van offertes en de acceptatie daarvan voor particulieren die rechtstreeks verzekeringen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor pleziervaart tussenpersonen."
Betty Schippers-van der Meer Acceptant pleziervaart