"Bij TVM kun je superveel leren en je breed oriënteren"

Leestijd 3 minuten
Ruben Blokzijl
Ruben Blokzijl Stagiair Accounting & Reporting
Bellen (0528) 292 999
Stuur een e-mail info@tvm.nl

Ruben Blokzijl is 22 jaar en volgt de studie Finance & Control aan de Windesheim te Zwolle. Hij zit in het derde studiejaar en loopt sinds september 2022 stage bij de afdeling Accounting & Reporting. Hij vertelt over zijn stage bij TVM: "Je kunt hier superveel leren en ik krijg ook nog de mogelijkheid om me verder te oriënteren dan alleen de debiteuren en crediteurenadministratie."

Verzekeraars leerzaam en interessant

Ruben koos voor TVM als stageplek omdat hij qua richting wat anders wilde proberen dan alleen maar richting accountancy. "Dit had ik bij mijn vooropleiding gedaan. Via anderen hoorde ik dat het bij verzekeraars leerzaam, leuk en interessant kan zijn.  Doordat ik in Hoogeveen woon was ik al bekend met het gebouw van TVM en wat TVM doet. Daarom ben ik gaan solliciteren bij TVM."

Verdieping en onderzoeken wat bij me past

"In mijn stageperiode van 20 weken loop ik mee op de afdeling Accounting & Reporting, op deze afdeling werk ik zelf mee op de debiteuren (eerste 10 weken) en op de crediteuren (laatste 10 weken) en krijg ik de kans om mee te kijken met de financiële administratie. Ik hou me bezig met een onderzoek naar hoe een procesbeschrijving optimaal gemaakt kan worden. Ik hoop tijdens deze stage te leren wat er allemaal gebeurt bij de debiteuren, crediteuren en financiële administratie zodat ik wat meer verdieping heb bij deze begrippen en zodat ik kan zien wat het beste bij mij past."

Ruben heeft een goede indruk van TVM. "De collega’s zijn superaardig en denken goed mee, de werkzaamheden zijn leuk en de tijd gaat voor mijn gevoel supersnel. Het enige wat tegenviel aan de beginperiode is de lastige opstart van de systemen waardoor het even duurde voordat ik echt goed en zelfstandig kon meewerken."

Na zijn stage duurt zijn studie nog 1,5 jaar. "Hierin heb ik nog een half jaar les, een half jaar minor en nog een half jaar afstuderen. Wat ik na de studie ga doen weet ik nog niet zeker, wel lijkt het mij leuk om in het buitenland projecten te gaan doen."

Stage TVM is een aanrader

"Ik zou anderen aanraden om bij TVM stage te komen lopen omdat je er heel fijn wordt ontvangen en iedereen denkt met je mee. Verder kan je superveel leren en krijg ik ook nog de mogelijkheid om verder te oriënteren dan alleen de debiteuren en crediteurenadministratie."

Meer weten over een stage bij TVM?


Lees hier meer