Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage bij TVM

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen de verzekeringswereld van transport en logistiek? Wij zoeken regelmatig mbo'ers, hbo'ers en afstudeerders die benieuwd zijn naar hoe het is om te werken bij TVM. Wil jij veel leren en ons helpen onze doelen en ambities te realiseren? Lees hier meer en laat het ons weten.

TVM | trainee

Stage vacatures

Je kunt ook een open sollicitatie insturen met je gegevens. We nemen dan contact met je op als we een passende stageplaats hebben. 

Open sollicitatie

 

Stagiaires aan het woord

Aniek, Sander, Myrthe, Jelle en Matthias vertellen over hun ervaringen, uitdagingen en prestaties tijdens hun stage bij TVM. Van hun bijdragen aan lopende projecten tot hun persoonlijke groei en de cultuur binnen ons bedrijf, lees meer over de inzichten die ze opdoen en ontdek wat het is om een ​​collega (stagiair) te zijn bij TVM.

Van stage naar carrière bij TVM

Van stage naar carrière bij TVM

Noah Strijker

Specialist Quality

Werken bij TVM betekent (voor veel jonge professionals) een kans om te groeien en jezelf ontwikkelen. Noah Strijker begon in 2022 met zijn stage bij TVM en nu in dienst als Junior Specialist Quality. Lees hier zijn ervaringen en tips hoe je van een stageplek kunt doorgroeien naar een belangrijke rol binnen TVM.

Van stage naar carrière bij TVM

Jeroen Visser

Account coördinator

Jeroen Visser, een jonge professional die zijn carrière begon met een stage bij TVM, heeft ondertussen een indrukwekkende sprong gemaakt naar de rol van account coördinator. In dit artikel volgt Jeroen’s reis van zijn stageperiode, waar hij belangrijke lessen leerde en essentiële vaardigheden opdeed, tot zijn huidige functie waar hij nu aanzienlijke verantwoordelijkheden draagt. Lees verder om te ontdekken hoe Jeroen zijn ervaringen als springplank heeft gebruikt om vooruit te komen in de dynamische wereld van verzekeringen en dienstverlening.

Van stage naar carrière bij TVM

Dyan Hospers

HR medewerker

In 2022 begon Dyan Hospers met haar stage bij TVM. De stage is al een poosje afgelopen, maar ze heeft de deuren van TVM nog niet achter haar dichtgetrokken. Sterker nog, Dyan heeft haar stage omgezet in een functie op de HR-afdeling. Ze combineert haar laatste studiejaar nu met een baan bij TVM. Een beter voorbeeld van doorstromen kunnen we niet bedenken. Daarom gaan we met Dyan in gesprek over stage lopen bij TVM en hoe ze nu op haar beurt nieuwe stagiaires helpt.