Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Wetgeving loopt achter op komst TrackPilot

29 nov 2022
Volgens Bas de Bruin, adviseur preventie en risicobeheer binnen­vaart van TVM, loopt de wetgeving op dit moment nog achter op het gebruik van de TrackPilot in de binnenvaart.
Bas de Bruin Adviseur preventie en risicobeheer binnenvaart

Verkeersstrafrecht in het verkeer

5 jul 2022
Weet u wat u moet doen bij een verkeersongeval? Het is voor beroepschauffeurs en werkgevers belangrijk om te weten wat er komt kijken bij zo’n situatie. Simone Pluim, manager rechtshulp en verzuimdiensten, vertelt u er in 5 vragen meer over.
Simone Pluim Manager rechtshulp en verzuimdiensten

Goed Werkgeverschapverzekering voor een duurzame bedrijfsvoering

5 jul 2022
Deze aansprakelijkheid is de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Om medewerkers en het vermogen van bedrijven te beschermen, biedt TVM verzekeringen een up-to-date verzekering aan: de Goed Werkgeverschapverzekering. Pieter van der Veen, productmanager bij TVM verzekeringen, geeft uitleg uit deze verzekering.
Pieter van der Veen Productmanager

De keerkoppeling inspecteren

6 apr 2022
Iedere schipper weet dat er in de machinekamer een keerkoppeling staat. Een onmisbaar onderdeel van de aandrijving van het schip. Dat de keerkoppeling regelmatig onderhoud vereist is lang niet bij alle schippers bekend stelt Mattijs Vinckemöller, senior expert schade en materiaal scheepvaart bij TVM verzekeringen.
Mattijs Vinckemöller Senior expert schade en materiaal scheepvaart

In 5 vragen meer over TVM preventiedesk

7 okt 2021
De TVM preventiedesk is er voor alle klanten van TVM en geeft u inzicht in uw risico’s. Ervaren risicospecialisten zorgen voor praktische adviezen en inzicht. Johan Hemmen, manager Preventie en Risicobeheer van TVM, vertelt u meer over de TVM preventiedesk.
Johan Hemmen TVM manager Preventie en Risicobeheer