Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

37 nieuwsberichten

31 okt 2023

Rechtsbijstandsverzekering van onschatbare waarde

Soms kom je als transportondernemer in een situatie terecht dat juridische hulp is gewenst. Ook dan staat TVM voor haar klanten klaar. TVM rechtshulp behandelt op basis van een afgesloten rechtsbijstandverzekering onafhankelijk rechtshulpverzoeken en informeert klanten over de juridische haalbaarheid van de zaak. De behandeling van de zaak kan 24/7 via Mijn TVM worden gevolgd. Roderik Rietsema, productmanager, geeft een toelichting.

24 jul 2023

Bumper - Het Preventieplatform dat efficiëntie en veiligheid samenbrengt

“In een wereld waar efficiëntie en veiligheid steeds belangrijker worden, speelt Bumper een centrale rol als innovatieve oplossing.” Als accountmanager bij Bumper fungeert Michel Lases het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij hij hen helpt bij het integreren van Bumper in hun werkprocessen en systeemlandschap. “Het doel is om zowel de chauffeurs als de organisatie efficiënter te laten werken. En Bumper kan hier een grote rol in spelen.”

24 jul 2023

Hulp na een heftige situatie op de weg of op het werk

Chauffeurs en logistiek medewer­kers maken veel mee. Soms zijn dit schokkende gebeur­tenissen. Ook bedrijfsongevallen kunnen veel impact hebben op de transportondernemer en zijn personeel. Bij dergelijke situaties kunnen zij ook op TVM rekenen. Ghita Timmer, productspecialist, vertelt hoe TVM helpt.

13 jun 2023

Tjitte Pander: "Preventie is het sleutelwoord in de scheepvaart"

Scheepsschade is het grote schrikbeeld van iedere binnenvaartschipper. Mocht er onverhoopt toch averij zijn, dan kan TVM de pijn enigszins verzachten. Daartoe zetten wij vier van onze experts in om de omvang van de schade vast te stellen. Eén van hen is sinds kort Tjitte Pander (53), een man met maritiem bloed in de aderen. Hij ziet zichzelf als een ervaren allround deskundige. In dit artikel vertelt Tjitte over zijn ervaringen in de zeevaart, de meest voorkomende schades in de binnenvaart en hoe de wereld op het water in de loop der jaren is veranderd. 

15 mei 2023

De vrachtwagenverzekering van TVM biedt veel voordelen

De vrachtwagenverzekering van TVM biedt veel voordelen. Erik Meinen, productmanager bij TVM, vertelt meer over de voordelen van onze vrachtwagenverzekering. Hiermee gaat u goed verzekerd de weg op.