Overslaan en naar de inhoud gaan

In 5 vragen meer over TVM preventiedesk

De TVM preventiedesk is er voor alle klanten van TVM en geeft u inzicht in uw risico’s. Ervaren risicospecialisten zorgen voor praktische adviezen en inzicht. Johan Hemmen, manager Preventie en Risicobeheer van TVM, vertelt u meer over de TVM preventiedesk.

1. Wat is de TVM preventiedesk?

“De TVM preventiedesk is een virtuele vraagbaak op het gebied van risico’s en preventie voor al onze klanten. En zeker ook voor de eigen rijder of de kleine ondernemer die zelf zoekende is naar handvaten en antwoorden op vragen. Klanten kunnen ons met al hun vragen benaderen. Daarnaast benaderen wij proactief klanten. Zo kunnen wij iets signaleren bij een klant op het gebied van preventie waarvan wij vermoeden dat het goed is om het er met de klant over te hebben en aandacht aan te besteden. De preventiedesk is er voor iedereen op het gebied van duurzaamheid, vitaliteit en risicobeheersing.”

2. Waarom is de TVM preventiedesk in het leven geroepen?

“We zien en merken dat al onze klanten vragen hebben op preventiegebied. Ze weten alleen niet altijd waar ze terecht kunnen met deze vragen. Daarnaast is niet iedereen zich bewust van mogelijke risico’s. Wij bieden daar een laag­drempelige hulplijn voor. Klanten kunnen contact opnemen op een moment dat het hen uitkomt.”

3. Wie behandelen de vragen van de klanten?

“De TVM preventiedesk bestaat uit ervaren risicospecialisten. Allemaal hebben zij brede ervaring op het gebied van logistiek en transport, kennis over de sector, praktijkervaring en is er kennis van specifieke zaken zoals bijvoorbeeld lading, verzuim en vitaliteit in huis. Van eenvoudige tot complexe vraagstuk­ken; het advies van de TVM preventiedesk is altijd maatwerk.”

4. Wat wil TVM verzekeringen met deze service bereiken?

“Dat onze klanten ervaren en weten dat TVM er voor iedereen is. Van vragen over het beheersen van risico’s, tot vragen over lading, vitaliteit en/of schade. Dagelijks is de TVM preven­tiedesk tijdens kantooruren bemand. Klanten kunnen dan contact opnemen hoe en wanneer het hen uitkomt. Uiteinde­lijk willen we de sector veilig en gezond houden in de meest brede zin van het woord. Wij zijn ervan overtuigd dat de TVM preventiedesk daaraan bijdraagt.”

5. Hoe kom ik in contact met de TVM preventiedesk?

“Op www.tvm.nl/preventiedesk is alle informatie over de preventiedesk te vinden. Daarnaast zijn op deze pagina direct enkele tips op het gebied van onder andere vracht­brieven, vervoersopdrachten en gezonde medewerkers te downloaden. Deze kunnen direct worden gedeeld.”

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar preventie@tvm.nl of bel ons op (0528) 29 29 30. Wij staan voor u klaar, want voorkomen is beter dan repareren.