Overslaan en naar de inhoud gaan

Bumper - Het Preventieplatform dat efficiëntie en veiligheid samenbrengt

“In een wereld waar efficiëntie en veiligheid steeds belangrijker worden, speelt Bumper een centrale rol als innovatieve oplossing.” Als accountmanager bij Bumper is Michel Lases het eerste aanspreekpunt voor klanten, waarbij hij helpt bij het integreren van Bumper in werkprocessen en systeemlandschap. “Het doel is om zowel de chauffeurs als de organisatie efficiënter te laten werken. En Bumper kan hier een grote rol in spelen.”

Waardevol en innovatief

Michel legt uit dat klanten Bumper ervaren als een waardevolle en innovatieve oplossing, aangezien het preventieplatform zich voortdurend ontwikkelt en een bredere toepassing krijgt. “De meerwaarde van Bumper wordt steeds duidelijker. Klanten zien Bumper als een platform om op een effectieve manier schade te voorkomen.”

Samenwerking staat centraal

Samenwerking met klanten staat centraal in het werk van Bumper. Samen met klanten gaan Michel en het Bumper-team zij aan de slag om nieuwe ontwikkelingen in de pilotfase naar een marktrijp niveau te brengen. Dit wordt zeer gewaardeerd door klanten, omdat ze zo de mogelijkheid hebben om gevraagde en ongevraagde feedback te geven. “We bespreken altijd de feedback en passen het platform indien mogelijk aan”, aldus Michel.

Flexibel team

Het team van Bumper is heel flexibel. Elk teamlid heeft zijn eigen rol. Bovendien springt iedereen bij waar nodig, wat de kracht van het team vormt. Bumper heeft mooie projecten in het vooruitzicht. Momenteel wordt het Analyse Dashboard uitgerold, gevolgd door Bumper Opleidingen. Daarna staat de Voertuigcontrole op de planning. Met deze nieuwe functionaliteiten helpt Bumper klanten om het aantal schades te verminderen.

Ambitieus

De doelen van Bumper zijn volgens Michel ambitieus: “Met Bumper willen we het verkeer in Nederland veiliger maken. Daarnaast leidt een afname van schades tot lagere kosten voor transportondernemers. Om dit te bereiken, is inzicht in de oorzaken van schades essentieel, en Bumper biedt dit inzicht via het Analyse Dashboard.”

Bumper staat niet alleen in dit streven naar veiligheid. Als initiatief van TVM verzekeringen werkt Bumper nauw samen met het TVM-team. "De TVM accountmanagers en TVM Preventieadviseurs zijn ambassadeurs voor Bumper bij klanten, waardoor de samenwerking tussen de teams van cruciaal belang is."

Wilt u meer weten over Bumper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga naar Bumper.nl.