Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Stichting Noah4All ontvangt bijdrage van TVM Foundation

15 jun 2022
Frank Bakker van Stichting Noah4All ontving uit handen van TVM-medewerker Harjo Woltinge en TVM foundation-secretaris Jolanda Metselaar een symbolische cheque.

Biljartclub Buitenpost ontvangt bijdrage voor ‘t Krythûs

21 mei 2022
Namens de TVM foundation mocht Joop Atsma de symbolische waardecheque samen met aanvragers Inge en Johannes van der Veen van J. en I. van der Veen Transport overhandigen aan Jan Groeneweg, voorzitter van Biljartclub 55+.

Bijdrage van de TVM foundation voor Het Groene Hart in Zuidwolde

20 mei 2022
De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud. TVM-medewerker Wiebe Feenstra overhandigde samen met Jolanda Metselaar namens de TVM foundation de cheque aan Alwin Kleine, secretaris van de vereniging Het Groene Hart.

TVM foundation doneert aan VVOG Harderwijk

17 feb 2022
TVM foundation doneert € 3.000,-- aan VVOG Harderwijk. Hiermee is gerealiseerd dat de doelgroep van mensen die slecht te been zijn, rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers op het sportpark een beter toegang hebben.

TVM foundation steunt Hospice Hoogeveen

1 feb 2022
Mede door de gift van de TVM foundation beschikt de Stichting Hospice Hoogeveen over eigentijdse gastenkamers voor families die het zo nodig hebben. Maarten Steenbergen, vrijwilliger bij de stichting, werknemer bij TVM verzekeringen én aanvrager, reikte de cheque uit aan bestuursvoorzitter Eddie Seinen.