Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

45 nieuwsberichten

21 mrt 2023

Bijdrage TVM foundation aan Stichting de Veense Veiling

Alex van der Slot heeft maandag 20 maart namens het bestuur van de TVM foundation een symbolische cheque uitgereikt aan Piet Dobbe voor de Stichting de Veense Veiling in Roelofarendsveen. Het geldbedrag is gebruikt om het historisch besef over de rijke historie van deze belangrijke ontmoetingsplaats in de regio te vergroten.

15 mrt 2023

TVM foundation draagt bij aan duofiets voor Het Vlisthuis

Het Vlisthuis in Schoonhoven heeft mede dankzij de TVM foundation een elektrische duofiets kunnen aanschaffen voor haar bewoners. Jannie Ruitenbeek-Bos heeft namens Het Vlisthuis de symbolische cheque ontvangen uit handen van Nico Stam, bestuurslid van de TVM foundation.

11 jan 2023

TVM foundation schenkt € 1.500,- voor spellen Dagbesteding Westerkim

TVM heeft € 1.500,- geschonken aan de Westerkim voor spellen op de Dagbesteding. Op 10 januari 2023 vond de officiële overdracht plaats.

19 dec 2022

TVM foundation draagt bij aan Pumptrackbaan in Dedemsvaart

Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe pumptrack in ontving de projectgroep Pumptrack Dedemsvaart een bijdrage van de TVM foundation.

14 nov 2022

Stichting Dierenweide Oostergast ontvangt donatie

De Dierenweide Oostergast Zuidhorn heeft een nieuwe speelplaats. Hans Schipper en Nico Gootenboer (beide bestuurslid van de Dierenweide) ontvingen een symbolische cheque van de TVM foundation uit handen van Jan Willem Burgler (directeur Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation).