Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Zet een van uw medewerkers zich in voor een lokaal initiatief?

30 aug 2022
Wijs ze dan op de TVM foundation. De stichting TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Lees meer. 

Kerststad Valkenburg krijgt impuls door donatie TVM foundation

21 jul 2022
In het centrum van Valkenburg ontving Gert Veenhuizen, voorzitter van Kerststad Valkenburg een cheque van de TVM foundation. Met deze bijdrage kan de wagen voor de jaarlijkse kerstparade weer vernieuwd worden. Gert: “Wij zijn zeer ingenomen met de bijdrage van de TVM foundation. Het is een mooie impuls en stimuleert de vrijwilligers om door te gaan.”

Donatie van de TVM foundation voor freerunpark in Exloo

4 jul 2022
In de beweegtuin in Exloo ontving Martine Polling namens SportExloo én Gymvereniging Eendracht een mooie cheque voor de aanleg van het freerunpark. Door een aanvraag van TVM-medewerker Gea Burger-Langius kunnen de verenigingen rekenen op een bijdrage van de TVM foundation voor het freerunpark.

Stichting Noah4All ontvangt bijdrage van TVM Foundation

15 jun 2022
Frank Bakker van Stichting Noah4All ontving uit handen van TVM-medewerker Harjo Woltinge en TVM foundation-secretaris Jolanda Metselaar een symbolische cheque.

Biljartclub Buitenpost ontvangt bijdrage voor ‘t Krythûs

21 mei 2022
Namens de TVM foundation mocht Joop Atsma de symbolische waardecheque samen met aanvragers Inge en Johannes van der Veen van J. en I. van der Veen Transport overhandigen aan Jan Groeneweg, voorzitter van Biljartclub 55+.