Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

TVM foundation steunt kunst en cultuur in Sneek

12 jan 2022
Mede door een gift van de TVM foundation van 5000 euro beschikt de stichting Cultuur Kwartier Sneek (CKS) over een prachtig aangekleed Atrium. De inrichting van de binnenplaats van het kunstencentrum maakt het helemaal ‘af’. En zo’n steun in de rug kon de stichting wel gebruiken in deze moeilijke tijd.

Hendrik de Jonge penningmeester van de TVM foundation

10 jan 2022
Hendrik de Jonge (directeur Scheepvaart bij TVM verzekeringen) is vanaf 1 januari 2022 penningmeester van de TVM foundation. In die rol wordt hij de opvolger van Dirk Jan Klein Essink, CFRO bij TVM verzekeringen. Zijn zittingstermijn bij de TVM foundation liep tot eind 2021, ook treedt hij per 1 januari 2022 terug als CFRO van TVM verzekeringen.

Een duwtje in de rug voor maatschappelijke initiatieven

21 dec 2021
Al vanaf 2013 draagt de TVM foundation bij aan een duurzame verbetering van de maatschappelijke, sociaal economische omgeving in Nederland. Leden, medewerkers van leden en medewerkers van TVM kunnen een projectaanvraag doen voor een bijdrage.

Alex van der Slot bestuurslid van TVM foundation

21 mei 2021
Alex van der Slot is benoemd tot bestuurslid van de TVM foundation. Van der Slot is daarmee de opvolger van Jan Boudesteijn, die vorig jaar afscheid nam. Alex van der Slot is eigenaar van Koninklijke Van der Slot Transport in Noordwijkerhout. Hij is tevens lid van de TVM ledenraad.

De Lantearne is klaar om weer open te gaan

17 jan 2021
Zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen is een multifunctionele en duurzame accommodatie en ontmoetingsplek voor de hele regio. De TVM foundation droeg bij om de ambities van Stichting de Lantaerne waar te maken.