Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor | tvm verzekeringen

Alex van der Slot bestuurslid van TVM foundation

21 mei 2021
Alex van der Slot is benoemd tot bestuurslid van de TVM foundation. Van der Slot is daarmee de opvolger van Jan Boudesteijn, die vorig jaar afscheid nam. Alex van der Slot is eigenaar van Koninklijke Van der Slot Transport in Noordwijkerhout. Hij is tevens lid van de TVM ledenraad.

TVM foundation steunt zeilen voor mensen met handicap

28 sep 2020
Mede door een gift van de TVM foundation beschikt de Stichting Zeilen Zonder Beperking te Grou over vier splinternieuwe SV 14’s, snelle wedstrijdboten voor zeilers met een handicap.

De kracht van ‘naoberschap’ in Westdorp en Ellertshaar

28 sep 2020
Zoals ze in Drenthe zeggen: de kracht van naoberschap. Voor wie een perfecte definitie ervan zoekt, kan het best een bezoek brengen aan het splinternieuwe dorpshuis van Westdorp en Ellertshaar, buurtschappen onder de rook van Borger. De Stichting ontving een cheque van de TVM foundation.

Nieuwe bestelauto voor maaltijdvoorziening Gasselte; ‘zelfs met een achteruitkijkcamera’

21 aug 2020
Vrolijke gezichten bij MFC De Spil in Gasselternijveen. Daar is namelijk de nieuwe bestelauto van de Stichting Maaltijdvoorziening Gasselte e.o. officieel in gebruik genomen.

Kroonluchters in Dorpskerk Wijk aan Zee branden weer

18 aug 2020
Een slaak van verwondering ging door de kerk toen voor het eerst alle kaarsenkronen en wandlusters weer branden. Mede dankzij een gift van de TVM foundation is de Dorpskerk van Wijk aan Zee voorzien van geëlektrificeerde verlichting.