Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

Filter nieuws

49 nieuwsberichten

31 okt 2023

Stichting Dierenweide Oostergast

Stichting Dierenweide Oostergast in Zuidhorn ontving vorig jaar een donatie van de TVM foundation. Hiermee kon een langgekoesterde wens worden vervuld, namelijk het realiseren van een overkapping waaronder bezoekers kunnen zitten en een speelplaats voor kinderen.t

31 okt 2023

TVM foundation laat al tien jaar dromen uitkomen

Niet alleen TVM verzekeringen viert dit jaar een jubileum. Ook de TVM foundation viert een tienjarig bestaan. De stichting zorgt met haar bijdrages dat plannen voor een betere leefomgeving gerealiseerd kunnen worden. Al meer dan tweehonderd projecten zijn sinds de oprichting in 2012 ondersteund. Tijd voor een terugblik.

11 sep 2023

Limburgs Schutterij Museum ontvangt donatie

Het Limburgs Schutterij Museum (LSM) heeft een donatie ontvangen van de TVM foundation voor de overname van een opmerkelijke collectie historische stukken van Nederlandse schutterijen. Deze bijdrage zal het museum helpen om een belangrijk deel van het Limburgse en Nederlandse culturele erfgoed te behouden en toegankelijk te maken voor het grote publiek. 

14 jun 2023

Bewoners van Het Pijlkruid kunnen er samen op uit met de nieuwe rolstoelbus

TVM foundation heeft een cheque uitgereikt aan bewoners van het Pijlkruidwoonvorm van de Stichting Baalderborggroep voor een nieuwe rolstoelbus.

21 mrt 2023

Bijdrage TVM foundation aan Stichting de Veense Veiling

Alex van der Slot heeft maandag 20 maart namens het bestuur van de TVM foundation een symbolische cheque uitgereikt aan Piet Dobbe voor de Stichting de Veense Veiling in Roelofarendsveen. Het geldbedrag is gebruikt om het historisch besef over de rijke historie van deze belangrijke ontmoetingsplaats in de regio te vergroten.