Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

kantoor 60 jaar TVM

TVM foundation schenkt € 1.500,- voor spellen Dagbesteding Westerkim

11 jan 2023
TVM heeft € 1.500,- geschonken aan de Westerkim voor spellen op de Dagbesteding. Op 10 januari 2023 vond de officiële overdracht plaats.

TVM foundation draagt bij aan Pumptrackbaan in Dedemsvaart

19 dec 2022
Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe pumptrack in ontving de projectgroep Pumptrack Dedemsvaart een bijdrage van de TVM foundation.

Stichting Dierenweide Oostergast ontvangt donatie

14 nov 2022
De Dierenweide Oostergast Zuidhorn heeft een nieuwe speelplaats. Hans Schipper en Nico Gootenboer (beide bestuurslid van de Dierenweide) ontvingen een symbolische cheque van de TVM foundation uit handen van Jan Willem Burgler (directeur Burgler Transport) en Hendrik de Jonge (TVM foundation).

Nieuwe zitbanken door donatie TVM foundation

13 okt 2022
Tijdens de oplevering van het Ferriking Dokter Jacob Botkepark Damwâld ontving het projectteam Botkepark Damwald (Jan Jelle Jongsma en Rienk Boskma) een cheque van de TVM foundation uit handen van Harry Stam (TVM verzekeringen) en Feije Feenstra, directeur Feenstra Trucking. Met deze bijdrage zijn er nieuwe zitbanken in het park geplaatst.

Zet een van uw medewerkers zich in voor een lokaal initiatief?

30 aug 2022
Wijs ze dan op de TVM foundation. De stichting TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Lees meer.