Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & actualiteit

Hieronder vindt u een overzicht van het laatste nieuws en persberichten op het gebied van logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en TVM.

Kantoor TVM

Filter nieuws

54 nieuwsberichten

21 feb 2024

Donatie TVM foundation Het Knooppunt

Vrijwilligers van Jeugdaccommodatie Het Knooppunt uit Ussen ontvingen onlangs een TVM foundation-cheque van 6000,- uit handen van Albert Enzerink. Het Knooppunt is een accomodatie waar meerdere verenigingen in Ussen gebruike van maken.

20 feb 2024

Nieuwe ontmoetingsruimte korfbalvereniging It Fean

Door onder andere de donatie van TVM foundation is de realisatie van de nieuwe ontmoetingsruimte van korfbalvereniging It Fean op sportpark aan het Blauknopke mogelijk gemaakt.

30 jan 2024

TVM foundation doneert aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart

DEDEMSVAART - De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart. De symbolische cheque werd overhandigd door Simone Mulder, regiomanager bij TVM aan Gina Wielink, Financieel directeur van Oegema Transport en bestuurslid van De Makelij.

21 dec 2023

TVM foundation draagt bij aan restauratie Feanster Skûtsje

HARKEMA - De restauratie van het Feanster Skûtsje is een stap dichterbij na een donatie van de TVM foundation. Harjan Bruining (voorzitter stichting cultureel erfgoed Feanster Skûtsje) ontving een cheque uit handen van Joop Atsma, voorzitter TVM foundation.

11 dec 2023

Koningskerk ontvangt donatie van TVM foundation voor nieuwe keuken

ROTTERDAM - In de Koningskerk in Rotterdam ontving Lucia van Bruggen - Merema namens de Koningskerk een cheque. Door een aanvraag van TVM-lid Pieter Zeldenrust kan de kerk rekenen op een bijdrage van de TVM foundation voor de realisatie van een nieuwe keuken en ontmoetingsruimte. Nico Stam, bestuurslid van de TVM foundation overhandigde de cheque.