Alex van der Slot bestuurslid van TVM foundation

Leestijd 1 minuten

21 mei 2021

Alex van der Slot is benoemd tot bestuurslid van de TVM foundation. Van der Slot is daarmee de opvolger van Jan Boudesteijn, die vorig jaar afscheid nam. Alex van der Slot is eigenaar van Koninklijke Van der Slot Transport in Noordwijkerhout. Hij is tevens lid van de TVM ledenraad.

Naast Jan Boudesteijn waren nog twee leden aftredend; Nico Stam (Mvs Zeldenrust in Ouderkerk aan den Ijssel) verlengde zijn zittingstermijn als lid vanuit de binnenvaart met 4 jaar. Dirk Jan Klein Essink RA (penningmeester van de TVM foundation en CFRO van Coöperatie TVM) verlengde met 1 jaar, waardoor de spreiding in de bestuursperiode in evenwicht blijft.

Dirk Jan Klein Essink wordt dit jaar opgevolgd door Hendrik de Jonge, manager scheepvaart bij TVM. Het bestuur bestaat verder uit voorzitter Joop Atsma (onafhankelijk voorzitter, lid van de Eerste Kamer) en secretaris Jolanda Metselaar-Vos (expert klantcommunicatie bij TVM).

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven

De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Alex van der Slot