Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe ontmoetingsruimte korfbalvereniging It Fean Donatie TVM foundation

SURHUISTERVEEN- Door onder andere de donatie van TVM foundation is de realisatie van de nieuwe ontmoetingsruimte van korfbalvereniging It Fean op sportpark aan het Blauknopke mogelijk gemaakt. Afgelopen weekend werd de cheque t.w.v. 5000,- uitgereikt.

Mede door de donatie van de TVM foundation is de realisatie van de nieuwe ontmoetingsruimte van korfbalvereniging It Fean op sportpark aan het Blauknopke mogelijk gemaakt.

De korfbalvereniging zal verhuizen van sportpark de Ketting naar sportpark aan het  Blauknopke in Surhuisterveen. Op deze locatie worden er nieuwe kunstgrasvelden, kleedkamers en een nieuwe ontmoetingsruimte voor it Fean gerealiseerd.

De bijdrage van TVM foundation, mede mogelijk gemaakt door transportbedrijf Kloezen-De Boer uit Surhuisterveen, zorgt ervoor dat met een moderne en comfortabele accommodatie de vereniging klaar is voor de toekomst.

TVM foundation doneert aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart
Op de foto v.l.n.r  Douwe Kloezen, Wouter Snaak (beide van Kloezen-de Boer transport), Joop Atsma (TVM) en Henk de Vries (K vit Fean).