Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerststad Valkenburg krijgt impuls door donatie TVM foundation

In het centrum van Valkenburg ontving Gert Veenhuizen, voorzitter van Kerststad Valkenburg een cheque van de TVM foundation. Met deze bijdrage kan de wagen voor de jaarlijkse kerstparade weer vernieuwd worden. Gert: “Wij zijn zeer ingenomen met de bijdrage van de TVM foundation. Het is een mooie impuls en stimuleert de vrijwilligers om door te gaan.”

21 juli 2022

In het centrum van Valkenburg ontving Gert Veenhuizen, voorzitter van Kerststad Valkenburg een cheque van de TVM foundation uit handen van Joop Atsma, voorzitter van de TVM foundation. Met deze bijdrage kan de wagen voor de jaarlijkse kerstparade weer vernieuwd worden.

Gert Veenhuizen, voorzitter van de Stichting Kerststad Valkenburg: “Wij zijn zeer ingenomen met de bijdrage van de TVM foundation. Het is een mooie impuls en stimuleert de vrijwilligers om door te gaan.”

Van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. 

Valkenburg aan de Geul heeft een moeilijke periode achter de rug. Het coronavirus en de overstromingen van vorig jaar heeft diepe sporen nagelaten. De vrijwilligers gaan door. Zij werken hard aan het programma van Kerststad 2022.

Voorzitter Veenhuizen hoopt ook het gemeentebestuur van Valkenburg aan de Geul voluit achter de plannen blijft staan en meewerkt om de evenementen alle ruimte te geven. “Onze vrijwilligers, ondernemers en vooral mensen hier verdienen dat.”

De donatie werd mogelijk door Dirix Elsloo B.V.

De coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Leden van de Coöperatie TVM en haar medewerkers kunnen een aanvraag doen. De aanvraag van Stichting Kerststad Valkenburg werd ondersteund door Dirix Elsloo B.V. Zij zijn als verzekerde lid van de coöperatie TVM.

De TVM foundation

Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op tvm.nl/tvm-foundation

Stichting Kerststad Valkenburg