Overslaan en naar de inhoud gaan

TVM foundation doneert aan VVOG Harderwijk

TVM foundation doneert € 3.000,-- aan VVOG Harderwijk. Hiermee is gerealiseerd dat de doelgroep van mensen die slecht te been zijn, rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers op het sportpark een beter toegang hebben.

17 februari 2022

Niet alleen met sponsoring kan VVOG Harderwijk financieel geholpen worden. Frank Woestenburg, leider/trainer van een jeugdteam heeft een aanvraag gedaan voor een donatie aan VVOG Harderwijk.

De TVM foundation ondersteunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter van clubs of verenigingen. Als medewerker van TVM heeft Frank de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken en dat is met verve gedaan. In goed samenspraak met het bestuur van VVOG is een verzoek ingediend voor een financiële bijdrage voor de aanleg van het nieuwe terras bij de kantine. Hierdoor hebben mensen die slecht te been zijn en rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers op het sportpark makkelijker toegang tot de kantine.

"Wij zijn ontzettend blij dat wij hiervoor een fantastisch mooi bedrag hebben ontvangen van 3.000 euro. Grote dank aan Frank en TVM foundation!"

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven

Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag kunt doen, vindt u hier.

tvm foundation voeg Harderwijk