Overslaan en naar de inhoud gaan

Donatie TVM foundation Het Knooppunt Bijdrage voor verbetering van de keuken

USSEN- Vrijwilligers van Jeugdaccommodatie Het Knooppunt en de Scoutingvereniging Scouting Ussen ontvingen onlangs een TVM foundation-cheque van 6000,- uit handen van Albert Enzerink. Het Knooppunt is een accomodatie waar meerdere verenigingen in Ussen gebruik van maken.

Scouting kookprogramma's

De hoofdgebruiker van het gebouw is scoutingvereniging Scouting Ussen. De donatie wordt gebruikt om de keuken in het gebouw te verbeteren. De keuken van het gebouw wordt gebruikt door de scoutingvereniging om samen met de kinderen van scouting kookprogramma’s te draaien. De kinderen vanaf 11 jaar koken tijdens scoutingkampen namelijk zelf.

Namen van verkeersknooppunten

De naam, Het Knooppunt, is een knipoog naar een van de activiteiten binnen scouting namelijk pionieren, oftewel met palen en touw bouwwerken bouwen. Alle lokalen van het gebouw hebben namen van verkeersknooppunten gekregen. Zo heet het materialenhok, waar onder andere pionierpalen liggen opgeslagen, Paalgraven.

Het bestuur van Het Knooppunt en Scouting Ussen zijn de TVM foundation ontzettend dankbaar voor de ruimhartige donatie. Ze zullen nog heel lang plezier beleven aan de mooie professionele keuken.