Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezamenlijke aanpak Truckkartel | De volgende stappen

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan onder andere de ontwikkeling van een online omgeving en het stuiten van de verjaring. Er hebben zich al meer dan 1.200 Nederlandse bedrijven geregistreerd die samen meer dan 43.000 trucks hebben aangeschaft.

Vervolgstappen

De geregistreerde bedrijven hebben begin oktober een e-mail ontvangen met informatie over de volgende stappen. Om de schadevergoedingen te kunnen claimen is de claimorganisatie NLtruckkartel BV opgericht.

Nltruckkartel.nl

De online omgeving nltruckkartel.nl (live sinds september) zorgt er voor dat het eenvoudiger wordt om vervolgstappen te zetten met betrekking tot de deelname aan de truckkartelclaim. Binnen deze omgeving kunnen deelnemers een rechtsgeldige overeenkomst sluiten met de claim organisatie NLtruckkartel BV, gegevens en informatie beheren en bewijsmateriaal toevoegen aan een persoonlijk account. Ook de nieuwsbrieven worden via de online omgeving verspreid en bewaard. Kortom: het volledige trucks dossier handzaam, overzichtelijk en bij de hand!

Voor het indienen van een geldige claim en het aangaan van een rechtsgeldige overeenkomst is het zeer belangrijk dat de registratie correct en zo compleet mogelijk is. Daarom worden de deelnemers gevraagd hun gebruikersaccount te activeren en de gegevens te controleren en aan te vullen.

U kunt zich nog aanmelden!

Heeft u tussen 1997 en 2011 een vrachtwagen gekocht? U heeft mogelijk recht op schadevergoeding, u kunt zich nog steeds aanmelden bij ons claiminitiatief via de online omgeving nltruckkartel.nl.

Meld u aan

Heeft u nog vragen?

U kunt uw vragen stellen aan TVM rechtshulp via truckkartel@tvm.nl.

U kunt ook contact opnemen met NLtruckkartel via telefoonnummer 0800-87 82 55 2 of mail info@nltruckkartel.nl.