Overslaan en naar de inhoud gaan

Hélène Hendriks nog 2 jaar ambassadrice van TVM Awards

Here we go! Hélène Hendriks verlengt haar contract en blijft nog 2 jaar ambassadrice van de TVM Awards. Hendriks is al sinds 2019 verbonden aan de TVM Awards.

"We zijn ontzettend blij om onze samenwerking met Hélène Hendriks met nog 2 jaar te verlengen," vertelt Johan Hemmen, manager preventie en risicobeheer bij TVM. "Haar enthousiasme en betrokkenheid werkt aanstekelijk. Daarnaast lopen de chauffeurs met haar weg en is ze het perfecte boegbeeld voor de TVM Awards. Samen trekken wij op om Nederland te laten zien hoe waardevol en uitdagend het vak van beroepschauffeur is. Wij zijn trots op die mannen en vrouwen die dagelijks het verschil maken onderweg en dat blijven we uitdragen waar dat kan samen met Hélène.”

Op 30 september is Hendriks aanwezig als dagvoorzitter op de grote finaledag van de TVM Awards op het TT Circuit in Assen.

TVM Awards

De TVM Awards is de naam van een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid van TVM verzekeringen en een selecte groep betrokken partners. Het NK Veiligste Chauffeur is onderdeel van de TVM Awards. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, ANWB, JobTrans, EyeWish en Bumper. Meer informatie over de TVM Awards en de laatste updates over het evenement vind je op www.tvmawards.nl