Overslaan en naar de inhoud gaan

Geslaagde preventie clinic vanuit Jong TVM

Donderdag 2 juni was het eindelijk weer zo ver: Een evenement waar Jong TVM-ers elkaar konden ontmoeten en leren kennen. Ze waren te gast bij Greving Transport uit Hoogeveen waar de collega's van Preventie en Risicobeheer ze meenamen in de wereld van de TVM preventiedesk. En waar kun je dat nu beter doen dan bij, naast, op en in een vrachtauto? De Jong TVM-ers kregen uitleg over de dode hoek, ladingzekerheid, afleidingen achter het stuur en de hulp die TVM preventiedesk kan bieden aan onze klanten. 

7 juni 2022. Jong TVM heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten maar lastig was het natuurlijk wel om evenementen te organiseren met alle covid maatregelen. Donderdag 2 juni was het eindelijk weer zo ver: Een evenement waar Jong TVM-ers elkaar konden ontmoeten en leren kennen. Ze waren te gast bij Greving Transport uit Hoogeveen waar de collega's van Preventie en Risicobeheer ze meenamen in de wereld van de TVM preventiedesk . En waar kun je dat nu beter doen dan bij, naast, op en in een vrachtauto? De Jong TVM-ers kregen uitleg over de dode hoek, ladingzekerheid, afleidingen achter het stuur en de hulp die TVM preventiedesk kan bieden aan onze klanten. 

"Het was leerzaam en waardevol om klanten, chauffeurs en preventie beter te kunnen begrijpen! De gezelligheid begon bij Greving Transport al op het terrein en werd in de brasserie voortgezet. Leuk om elkaar in het echt te zien in plaats van op een scherm. Ook heel fijn om collega’s van andere afdelingen die je normaliter niet (snel) spreekt te ontmoeten. We kijken terug op geslaagd evenement en zijn drukdoende nieuwe ideeën uit te werken".

jong tvm