TVM werkt samen met TLN en Hausfeld bij truckkartel claim

Leestijd 2 minuten

TVM verzekeringen heeft aangekondigd haar krachten te bundelen met ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) en advocatenkantoor Hausfeld & Co bij de voorbereiding van een collectieve claim tegen truckfabrikanten. Leden die verzekerd zijn voor verkeersrechtsbijstand, ontvangen binnenkort informatie over hoe ze zich kunnen registreren.

Aanbieding voor alle TVM klanten

Voor transportondernemers die op het moment van de uitspraak van de Europese Commissie een TVM-verkeersrechtsbijstandverzekering hadden en nu nog hebben, betekent dit dat zij de kosten voor rechtsbijstand volledig door TVM vergoed krijgen als zij zich hebben aangesloten of aansluiten bij het collectief TVM/TLN/Hausfeld. Die ondernemers hoeven na afronding van de zaak daarom geen enkele vergoeding te betalen aan Hausfeld & Co.

Ook voor klanten zonder verkeersrechtsbijstandverzekering, die geen lid zijn van TLN kunnen deelnemen. Het principe van Hausfeld & Co is eenvoudig en aantrekkelijk; “no win – no fee”. Oftewel; degene die een compensatie ontvangt is geen kosten kwijt. Alleen bij succes wordt een fee betaald. TVM heeft voor haar leden een concurrerende en gunstige succes fee bedongen.

Wilt u zich aansluiten bij ons collectief?

Leden die voor verkeersrechtsbijstand zijn verzekerd van TVM ontvangen binnenkort persoonlijk informatie op welke manier ze zich kunnen registreren voor de truckkartel claim. Overige leden ontvangen geen persoonlijk bericht, maar worden geïnformeerd via de overige nieuwskanalen van TVM. Op de TVM siter vindt u binnenkort  ook veelgestelde vragen en de antwoorden daarop. Deze verversen we vervolgens regelmatig. Daarnaast sturen we regelmatig nieuwsbrieven met actuele informatie.

Heeft u zich al aangesloten?

Ondernemers die op dit moment een TVM-rechtsbijstandverzekering hebben, maar zich bij een andere claimorganisatie hebben aangesloten en toch willen profiteren van deze unieke samenwerking, worden geadviseerd contact op te nemen met TLN (088-4567 567) of truckkartel@tln.nl.

Heeft u nog vragen?

U kunt uw vragen stellen aan TVM rechtshulp via truckkartel@tvm.nl.

U kunt ook contact opnemen met NLtruckkartel via telefoonnummer 0800-87 82 55 2 of mail info@nltruckkartel.nl.