Overslaan en naar de inhoud gaan

De halve finales van het NK Veiligste Chauffeur 2023

Op 8 en 9 september vonden de halve finales van het NK Veiligste Chauffeur 2023 plaats in Nijkerk. 42 vrachtwagenchauffeurs legden in tropische temperaturen diverse uitdagende oefeningen af. Lees meer over deze dag.

Ambassadrice Helene Hendriks maakte aan het eind van elke dag de finalisten bekend. Het evenement was een succes dankzij de deelnemers, zowel fysiek aanwezig als online, die hun inzet en vastberadenheid hebben getoond in deze editie van het NK Veiligste Chauffeur 2023.

De finalisten

Op zaterdag 30 september verplaatst de actie zich naar het TT Circuit Assen, waar de zestien finalisten de strijd aangaan om de felbegeerde titel van NK Veiligste Chauffeur 2023. Het belooft een spectaculaire dag vol uitdagingen en competitie te worden. We wensen alle finalisten alvast ontzettend veel succes!

  • TVM Awards finalisten
    De winnaars van de halve finale op 8 september 2023
  • TVM Awards finalisten
    De winnaars van de halve finale op 9 september 2023

TVM awards

Het NK Veiligste Chauffeur is onderdeel van de TVM Awards. De TVM Awards wordt ondersteund door een groep betrokken partners: Volvo Trucks NederlandJobTransVan Eijck Holding (Mobility & ICR)BumperSectorinstituut Transport en LogistiekVeilig Verkeer NederlandContinentalANWB en Eye Wish Opticiens