Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland van start

Het NK Veiligste Chauffeur 2024 is op 7 mei officieel begonnen. Vrachtwagenchauffeurs kunnen zich inschrijven voor de competitie en meteen online aan de slag. Tijdens het NK Veiligste Chauffeur nemen vrachtwagenchauffeurs het op verschillende manieren tegen elkaar op.

 

Wie is de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland? De zoektocht gaat weer van start! 

Aanmelden en meedoen kan van 7 mei tot en met zondag 7 juli 2024

Het NK begint met een onlinefase met onder andere kennisvragen. De beste 24 chauffeurs kwalificeren zich voor de grote finaledag op zaterdag 28 september in Harderwijk.  

Meer over de TVM Awards 

De TVM Awards is de naam van een maatschappelijk initiatief ter verbetering van transport- en verkeersveiligheid van TVM verzekeringen en een selecte groep betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, Van Eijck Groep, Continental Benelux, Veilig Verkeer Nederland, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Bumper, JobTrans en ANWB. De primaire doelstelling van de TVM Awards is om meer bewustwording te creëren – onder alle weggebruikers - voor veilig rijgedrag. Daarnaast willen TVM en de partners een positieve bijdrage leveren aan het vak van beroepschauffeur en aan het imago van de sector logistiek en transport. 

De TVM Awards bestaan naast het NK Veiligste Chauffeur uit de TVM Award Ridder, NK Veiligste Chauffeur Junior, MVO, Innovatie, Veilig transport en Duurzaamheid. Deze prijzen worden, net als het NK Veiligste Chauffeur, tijdens de finaledag op 28 september uitgereikt. De campagne van deze TVM Awards start medio juli.  

Hélène Hendriks ambassadrice 

TV-persoonlijkheid Hélène Hendriks is al vanaf het begin als ambassadrice aan de TVM Awards verbonden. Zij zal tijdens de finales aanwezig zijn. Op 28 september presenteert ze de finaledag en reikt ze alle prijzen uit. De winnaar van het NK Veiligste Chauffeur wint naast de sportieve eer vanzelfsprekend de TVM Award. De gehele top 15 wint daarnaast een bezoek aan Volvo Trucks in het Zweedse Göteborg. De nummers 16 tot en met 24 wint een bezoek aan de Volvo Trucksfabriek in Gent. 

Meer informatie over NK Veiligste Chauffeur en de TVM Awards

Meedoen aan het NK Veiligste Chauffeur en/of wilt u meer informatie over het NK Veiligste Chauffeur en de TVM Awards?

Ga dan naar www.tvmawards.nl