Overslaan en naar de inhoud gaan

Wees extra alert tijdens donkere dagen

Tijdens de donkere maanden van het jaar bent u misschien extra druk om de vrachten en pakketten op tijd op de plaats van de bestemming te krijgen. Wij ontvangen in deze hectische periode dan ook weer meer meldingen over diefstal, pogingen tot diefstal en vandalisme. Wees dus extra alert als transportondernemer, planning en chauffeur. Zeker bij waardevolle/diefstalgevoelige lading en terreinen. Lees de tips om dit te voorkomen.

8 december 2021

Tijdens de donkere maanden van het jaar bent u misschien extra druk om de vrachten en pakketten op tijd op de plaats van de bestemming te krijgen. Wij ontvangen in deze hectische periode dan ook weer meer meldingen over diefstal, pogingen tot diefstal en vandalisme. Wees dus extra alert als transportondernemer, planning en chauffeur. Zeker bij waardevolle/diefstalgevoelige lading en terreinen. Lees de tips om dit te voorkomen

De meldingen die we vooral binnen krijgen zijn:

  • Diefstal uit opleggers langs de snelweg en op onbewaakte parkeerplaatsen
  • Verduisterde zendingen via de digitale vrachtuitwisselingsbeurzen
  • Personen/bendes die ongevraagd op (transport)bedrijfsterreinen rondkijken
  • Vuurwerk en brand schade

Bescherm dus uw onderneming en eigendommen door voldoende toezicht en controle op uw terrein. Niet alleen voor diefstal maar ook voor oud en nieuw om de kans op schade door vuurwerk, brand en/of overlast te beperken. Ook is het juist tijdens deze drukte zeer belangrijk om opdrachten te controleren, voorbereiden van veilige ritten en afspraken maken met chauffeurs.

Lees hier onze tips waar u op kunt letten tijdens deze donkere dagen