Overslaan en naar de inhoud gaan

“Alles onder één dak: bij TVM komt het goed” Eigen rijder Ruben Verkleij vertelt over zijn ervaringen met TVM

Ruben Verkleij is sinds februari 2023 eigen rijder. Hij vertelt over waarom hij zijn verzekering afsloot bij ons, zijn ervaringen met de Ondernemersdesk en hoe zijn eerste schadeclaim verliep. 

"Regel het gelijk goed en ga voor TVM"

“Mijn vader is al 27 jaar zelfstandig vrachtwagenchauffeur. Al lange tijd heeft hij een boekhouder die zijn zaken daaromheen regelt. De boekhouder vertelde mij: ‘Regel het gelijk goed en ga voor TVM.’ Dus ik besloot om contact op te nemen”, begint Ruben enthousiast aan zijn verhaal. “In het verleden heb ik privé wat omstandigheden met de verzekering gehad. Daarover speelde ik vanaf het begin open kaart bij jullie. Dat bleek allemaal geen probleem te zijn en aan de lijn werd uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Op basis van mijn behoeften, kreeg ik bijpassende verzekeringen aangeboden.”

Ruben Verkleij
Ruben Verkleij (24) uit Lopik: "Toen ik schade had, was het allemaal binnen no-time geregeld."

Schade snel hersteld

“Twee maanden nadat ik de verzekering had afgesloten, had ik de verzekering al nodig. Ik was onderweg naar mijn werk en toen reed een scooter tegen mijn wagen aan. Daarvan had ik geen schuld, maar wel schade. Binnen no-time was het allemaal geregeld. Op maandagochtend had ik TVM gebeld en diezelfde middag kon mijn wagen al naar de garage.”

“Na het indienen van de claim, verliep het proces bij TVM soepel. Ik werd gebeld door de schadeafdeling en gevraagd om informatie door te geven, zoals foto’s van de schade en een schadeformulier. Binnen een paar dagen is de claim goedgekeurd. Dat verliep zeer efficiënt.”

“Ik vind het prettig om een vast contactpersoon te hebben bij TVM. Als er iets is, stuur ik hem meteen een berichtje."

“Ik vind het prettig om een vast contactpersoon te hebben bij TVM. Als er iets is of ik heb een vraag, dan heb ik het nummer van Gerard Weda van de Ondernemersdesk. Ik stuur hem meteen een berichtje of bel hem op. Dat is supermakkelijk!”

"Alles onder één dak"

“Ik begon met alleen een vrachtwagenverzekering, omdat ik voor mezelf startte per 1 februari. Een paar weken later belde ik op om ook mijn nieuwe bedrijfswagen toe te voegen aan de verzekering. Dat was geen enkel probleem. Nu ben ik ook nog bezig om mijn arbeidsongeschiktheidverzekering bij jullie onder te brengen. Dan heb ik straks alles mooi onder één dak. Bij TVM weet ik nu dat het goed komt.”