Eigen rijder
zonder zorgen

U bent er misschien niet mee bezig. Maar u weet dat er onderweg, tijdens uw werk, iets kan gebeuren. Wij zijn er om u weer op weg te helpen wanneer u stilstaat en er voor te zorgen dat uw bedrijf door kan als het tegenzit. Onze Ondernemersdesk helpt u graag bij het afsluiten.

Eigen rijder zonder zorgen - vrachtwagenchauffeur | TVM verzekeringen

Als u dagelijks op de weg zit, heeft u geen tijd om bezig te zijn met verzekeringen. Maar tijdens het werk loopt u nu eenmaal risico's en het is wel fijn te weten dat u veilig de weg op kunt en hulp krijgt wanneer u dat nodig heeft. Maak kennis met het Eigen Rijder Pakket. Zo gemaakt dat we u snel hulp kunnen bieden wanneer u dat nodig heeft.

Bekijk hier het volledige Eigen Rijder Pakket

Het Eigen Rijder Pakket verzekert:

Vrachtwagen en lading

Alles in uw werk draait om de vrachtwagen. We weten dat u er heel erg zuinig op bent, dus als u schade heeft of langs de weg staat, dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Bij schade aan de vrachtwagen ontvangt u van ons direct een vergoeding zodat u weer snel de weg op kunt. 

U wilt ook dat uw lading goed aankomt. Want als er iets gebeurt bent u verantwoordelijk en draait u op voor de kosten. Ons schadeteam helpt dagelijks chauffeurs die om wat voor reden dan ook, problemen hebben met hun lading. Bij bederfelijke lading zorgen we voor snel vervangend vervoer. Is het echt beschadigd, dan handelen wij de schade af en zorgen ervoor dat u geen financieel risico loopt. Dit geldt ook wanneer de lading wordt gestolen.

Schade aan anderen

Een groot deel van uw werk bestaat uit het laden en lossen van goederen. Ook al let u heel goed op, er kan altijd iets gebeuren waardoor u schade veroorzaakt bij een ander. De kosten van deze schade vergoeden we, zodat u door kan gaan met uw werk.

Uw gezondheid

Zolang u gezond bent gaat alles goed en doet u wat u het liefste doet: rijden.

Maar wat als u een ongeluk krijgt of ziek wordt en even niet meer kan werken? Het lijkt misschien overdreven om te betalen nu alles op rolletjes loopt, maar wij weten uit ervaring dat een goede verzekering heel veel rust geeft wanneer u deze nodig heeft.

Bij het Eigen Rijder Pakket geldt: Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting op uw premie. Uw korting kan oplopen tot 10%.

Voordelen van verzekeren bij TVM

  • Altijd een transportverzekering op maat
  • No-claim kortingen tot 75%
  • Eigen Rijder Pakket korting van 10%
  • 24/7 schade melden
  • Zeer complete dekking
  • Persoonlijk contact
Eigen rijder zonder zorgen - vrachtwagen | TVM verzekeringen

Je bent als eigen rijder elke dag in touw. Als je niet op weg bent of staat te laden en te lossen, dan ben je wel bezig met je administratie of het binnenhalen van opdrachten. Erg belangrijk. Natuurlijk heb je niet de tijd om je daar een heel weekend in te verdiepen. Daarom hebben wij 3 risico’s voor eigen rijders voor je op een rijtje gezet.