Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeship bij TVM Word trainee bij TVM, de verzekeraar in transport en logistiek over weg en water!

Ben jij klaar om impact te maken in de dynamische verzekeringswereld van logistiek en transport? Wil jij niets liever dan een expert of leider worden in een branche die voortdurend innoveert? Ben jij data-driven en sta jij klaar om onze erkenning als #1 dienstverlening naar een nóg hoger plan te tillen? Dan is ons traineeship de ultieme kickstart van je carrière! Wij bieden een mooi ontwikkelprogramma met veel verantwoordelijkheid, ruimte om te innoveren en intensieve begeleiding, zodat je maximaal kunt leren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het TVM traineeship doe je ervaring op binnen verschillende afdelingen – van data science IT, actuariaat, (letsel)schade, transport & logistiek tot project- en riskmanagement en productdevelopment. Je werkt aan uitdagende opdrachten, die passen bij jouw interesse, achtergrond en ontwikkeldoelen. En omdat je gedurende het traineeship aan 3 verschillende opdrachten in verschillende business lines werkt, ontdek je waar je passie en talenten liggen én draag je direct bij aan onze doelstellingen. Jouw ontwikkeling staat centraal; samen met je collega-trainees, een coach en een mooi trainingsprogramma ontdek je waar en hoe je het beste uit jezelf haalt. Ons traineeprogramma duurt circa 3 jaar afhankelijk van jouw interesse, groei en ontwikkeling. Na de 1.5 jaar opdrachten stroom jij uit in een vaste baan binnen de business line die aansluit bij jouw talenten.

Ga je met ons mee op weg naar jouw droombaan?

Wat wij vragen:

  • Een afgerond WO-master diploma bijvoorbeeld in de richting International Business, Bedrijfskunde, Economie, Rechten, IT, Econometrie.
  • Extra curriculaire activiteiten op je cv? Vertel ons over je interessante bijbaan, bestuurs- en commissiewerk of buitenlandse ervaring!
  • Recent afgestudeerd of een young talent met maximaal twee jaar werkervaring.
  • Je hebt lef, en bent zelfstartend en je wilt altijd het maximale uit jezelf halen.
  • Affiniteit met de verzekeringsbranche of logistiek en transport is een pré! Maar wij laten jou ook graag kennismaken met onze branche.

TraineeshipWaarom kiezen voor het TVM traineeship?

Heb je er ooit over nagedacht hoe essentieel transport is voor ons dagelijks leven? Van het bezorgen van voedsel en medicijnen tot het leveren van bouwmaterialen voor onze huizen – zonder transport staat alles stil. TVM is de coöperatie die zich heeft toegelegd op het bieden van verzekeringen en diensten voor de logistiek en het transport over de weg en over water. 

In de energietransitie heeft TVM een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen. Ook vinden wij het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades en zetten ons in voor preventie voor weg en water. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Als trainee krijg je dus de unieke kans om de logistieke sector te verkennen en een bijdrage te leveren aan een veilige en duurzame toekomst bij een toonaangevende speler.

Openstaande traineeships

Op dit moment staat er geen vacature open voor een traineeships open. Bekijk hier onze vacatures.