Overslaan en naar de inhoud gaan

Projecten 2023

TVM foundation doneert aan Fierljepvereniging Buitenpost

Zaterdag 8 juni 2024 was een bijzondere dag voor de fierljepvereniging in Buitenpost. Op deze dag werd de eerste wedstrijd gehouden op de nieuwe schansen, waarbij ook een symbolische cheque werd overhandigd aan de club.

TVM foundation ondersteunt VV Noordscheschut met donatie voor kantineverbouwing

De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan voetbalvereniging Noordscheschut. De donatie, aangevraagd door Linda Zijlstra, medewerker van TVM, wordt gebruikt voor de verbouwing van de kantine van de vereniging.

Uitreiking van TVM foundation-cheque tijdens jubileumviering LVBHB

Tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van de Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB), vond een bijzondere gebeurtenis plaats. Nico Stam van de TVM foundation overhandigde een cheque van €6.000 aan de LVBHB, bestemd voor de aanschaf van de grote BelevenisTafel aan boord van het historische schip Terra Nova.

Limburgs Schutterij Museum ontvangt donatie

Het Limburgs Schutterij Museum heeft een donatie ontvangen van de TVM foundation voor de overname van een opmerkelijke collectie historische stukken van Nederlandse schutterijen. Deze bijdrage zal het museum helpen om een belangrijk deel van het Limburgse en Nederlandse culturele erfgoed te behouden en toegankelijk te maken voor het grote publiek. 

Het Pijlkruid met de nieuwe rolstoelbus

Het Pijlkruid is een kleinschalige woonvoorziening van de Baalderborggroep in de Hardenbergse wijk Baalderveld. Voor het vervoer van individuele cliënten had Het Pijlkruid alleen een oude bestelauto waarvan het rolstoelgedeelte was afgekeurd. Daarom doneerde de TVM foundation een bijdrage in de aanschafkosten van een rolstoelbus. Een mooie stap op weg naar de perfecte mogelijkheid om met meerdere bewoners samen eropuit te gaan.

Donatie TVM foundation Het Knooppunt

Het Knooppunt is een accomodatie waar meerdere verenigingen in Ussen gebruik van maken. Vrijwilligers van Jeugdaccommodatie ontvingen onlangs een TVM foundation-cheque uit handen van Albert Enzerink.

Nieuwe ontmoetingsruimte korfbalvereniging It Fean

Door onder andere de donatie van TVM foundation is de realisatie van de nieuwe ontmoetingsruimte van korfbalvereniging It Fean op sportpark aan het Blauknopke mogelijk gemaakt.

TVM foundation doneert aan Stichting de Makelij

De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan Stichting de Makelij in Dedemsvaart. De symbolische cheque werd overhandigd door Simone Mulder, regiomanager bij TVM aan Gina Wielink, Financieel directeur van Oegema Transport en bestuurslid van De Makelij.

TVM foundation draagt bij aan restauratie Feanster Skûtsje

De restauratie van het Feanster Skûtsje is een stap dichterbij na een donatie van de TVM foundation. Zij ontvingen een cheque uit handen van Joop Atsma, voorzitter TVM foundation.