Overslaan en naar de inhoud gaan

Projecten 2021

Maak kennis met de projecten van TVM Foundation in het jaar 2021. 

TVM foundation draagt bij aan Pumptrackbaan in Dedemsvaart

Tijdens de feestelijke opening van de nieuwe pumptrack in ontving de projectgroep Pumptrack Dedemsvaart een bijdrage van de TVM foundation. Hendrik de Jonge (TVM foundation) overhandigde de symbolische cheque samen met aanvrager Sibbele Oegema aan Rinke Oegema en Arjan Hutten.

Een duwtje in de rug voor maatschappelijke initiatieven

Dankzij de mooie aanvragen van leden, verzekerden en medewerkers van TVM kunnen heeft TVM foundation aan de volgende projecten een bijdrage kunnen leveren.

Biljartclub Buitenpost

21 mei 2022. Door een bijdrage van TVM foundation heeft Biljartclub Buitenpost de nieuwe locatie: ’t Krythûs kunnen realiseren. Het pand moest grondig worden verbouwd om het energiezuinig, toekomstbestendig en rolstoeltoegankelijk te maken.

Het Groene Hart in Zuidwolde

Buurt- en speelvereniging Het Groene Hart in het Drentse Zuidwolde beheert en onderhoudt een groot, groen gebied, centraal gelegen in een woonwijk met zo’n vierhonderd gezinswoningen. De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud. Om dit mogelijk te maken heeft de TVM foundation een donatie toegezegd.

Hospice Hoogeveen

Mede door de gift van de TVM foundation beschikt de Stichting Hospice Hoogeveen over eigentijdse gastenkamers voor families die het zo nodig hebben. Maarten Steenbergen, vrijwilliger bij de stichting, werknemer bij TVM verzekeringen én aanvrager, reikte de cheque uit aan bestuursvoorzitter Eddie Seinen.

Kunst en cultuur in Sneek

Mede door een gift van de TVM foundation van 5000 euro beschikt de stichting Cultuur Kwartier Sneek (CKS) over een prachtig aangekleed Atrium. De inrichting van de binnenplaats van het kunstencentrum maakt het helemaal ‘af’. En zo’n steun in de rug kon de stichting wel gebruiken in deze moeilijke tijd.