TVM foundation steunt Hospice Hoogeveen

Leestijd 2 minuten

1 februari 2022

De 3500 euro van de TVM foundation is een prachtig geschenk voor de Stichting Hospice Hoogeveen. Mede door het geldbedrag krijgen de gastenkamers een update en worden ze meegenomen ‘in de tijd’.

De Stichting Hospice Hoogeveen beschikt over eigentijdse gastenkamers waar mensen in de allerlaatste fase van hun leven in alle rust en geborgenheid kunnen verblijven. Maarten Steenbergen, vrijwilliger bij de stichting, werknemer bij TVM verzekeringen én aanvrager, reikte de cheque uit aan bestuursvoorzitter Eddy Seinen.  

De hospice bestaat dit jaar 15 jaar. Een mijlpaal, maar tegelijkertijd het moment om de gastenkamers aan te passen en te herinrichten aan de wensen van deze tijd. Een deel van de inrichting is nodig toe aan vervanging of vernieuwing; een inrichtingscommissie heeft de uitgangspunten bepaald en offertes ingewonnen. Kamers moeten vooral praktisch worden ingedeeld, zonder dat de huiselijke sfeer verdwijnt.

Wat te denken van een nieuwe marmoleumvloer, verlichting met een dimfunctie, een smart-tv, een aanpassing van de badkamers en nieuw meubilair voor binnen en buiten. Met deze make-over biedt de hospice weer een warm, welkom en bijna-thuissfeer voor mensen die te midden van hun vrienden en familie hun laatste levensdagen doorbrengen. Mede door de gift van de TVM foundation is het mogelijk nieuwe Smart TV’s en audio apparatuur in de vier gastenkamers en huiskamer aan te schaffen.

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven

De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag kunt doen, vindt u hier.

hospice Hoogeveen foundation