Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijdrage voor Het Groene Hart in Zuidwolde

De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud. TVM-medewerker Wiebe Feenstra overhandigde samen met Jolanda Metselaar namens de TVM foundation de cheque aan Alwin Kleine, secretaris van de vereniging Het Groene Hart.

20 mei 2022

Buurt- en speelvereniging Het Groene Hart in het Drentse Zuidwolde beheert en onderhoudt een groot, groen gebied, centraal gelegen in een woonwijk met zo’n vierhonderd gezinswoningen. De buurt- en speelvereniging wil het gebied graag veranderen in een ontmoetingsplek voor jong en oud. Om dit mogelijk te maken heeft de TVM foundation een donatie toegezegd. TVM-medewerker Wiebe Feenstra diende de aanvraag in. Samen met Jolanda Metselaar, secretaris van de TVM foundation reikte hij de cheque uit aan Alwin Kleine, secretaris van de vereniging Het Groene Hart.

Ontmoetingsplek voor jong en oud

De vereniging wil bijvoorbeeld spel- en sportvoorzieningen plaatsen voor de jeugd, groenstroken aanleggen voor hondenbezitters en een park inrichten met fruit- en notenbomen waar oudere buurtbewoners elkaar treffen. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet met speeltoestellen voor kinderen. “We zijn erg trots op het eerste resultaat. Er spelen hier iedere dag al veel kinderen.” zegt Alwin Kleine. De feestelijke opening van Het Groene Hart staat nu gepland op vrijdag 1 juli.

De TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven

De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag kunt doen, vindt u hier.

TVM foundation Het Groene Hart Zuidwolde | TVM verzekeringen