Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloggen Mijn TVM

Met Mijn TVM kunt u uw wagenpark beheren, schade melden en uw nota's en polissen inzien en downloaden.
 

Mijn TVM: u zit zelf aan het stuur

In Mijn TVM zit u zelf aan het stuur. U kunt 24 uur per dag uw wagenpark beheren, schade melden en uw nota's en polissen inzien en downloaden. Ook kunt u in deze omgeving werken als u een tussenpersoon bent of als u een relatie van een tussenpersoon bent. 

Inloggen Mijn TVM

Kies voor digitaal

U kunt er voor kiezen om alle documenten digitaal te ontvangen. U krijgt dan een e-mail als er een nieuwe polis of nota klaar staat. Wilt u uw verzekeringsbewijs (‘groene kaart’) wel per post ontvangen? Dat kunt u aangeven in uw persoonlijke profiel.

Heeft u nog geen account voor Mijn TVM?

Als u nog geen account heeft voor Mijn TVM, neem dan contact op met uw accountteam. Zij kunnen een account voor u aanmaken, waarna u direct aan de slag kunt met Mijn TVM. Heeft u nog geen activatielink ontvangen? Stuur dan een e-mail naar online@tvm.nl.

Tip: wilt u deze pagina niet weer zien en sneller inloggen, voeg dan de inlogpagina: mijn.tvm.nl toe aan uw favorieten.

Heeft u een activatiemail ontvangen?

Heeft u op 10 maart 2024 een activatiemail ontvangen voor het opnieuw activeren van uw Mijn TVM account met twee factor authenticatie? Lees hier het stappenplan om uw account te activeren.

Veelgestelde vragen Mijn TVM 

We hebben een overzicht voor u gemaakt met de veelgestelde vragen. Deze hebben we samen met de antwoorden overzichtelijk voor u onder elkaar gezet. 

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Stuur dan uw vraag naar online@tvm.nl