Overslaan en naar de inhoud gaan

Inloggen Mijn TVM

Met Mijn TVM kunt u uw wagenpark beheren, schade melden en uw nota's en polissen inzien en downloaden.
 

Mijn TVM: u zit zelf aan het stuur

In Mijn TVM zit u zelf aan het stuur. U kunt 24 uur per dag uw wagenpark beheren, schade melden en uw nota's en polissen inzien en downloaden. Ook kunt u in deze omgeving werken als u een tussenpersoon bent of als u een relatie van een tussenpersoon bent. 

Inloggen Mijn TVM
 

Kies voor digitaal

U kunt er voor kiezen om alle documenten digitaal te ontvangen. U krijgt dan een e-mail als er een nieuwe polis of nota klaar staat. Wilt u uw verzekeringsbewijs (‘groene kaart’) wel per post ontvangen? Dat kunt u aangeven in uw persoonlijke profiel.
 

Heeft u nog geen account voor Mijn TVM?

Als u nog geen account heeft voor Mijn TVM, neem dan contact op met uw accountteam. Zij kunnen een account voor u aanmaken, waarna u direct aan de slag kunt met Mijn TVM. Heeft u nog geen activatielink ontvangen? Stuur dan een e-mail naar online@tvm.nl.

Tip: wilt u deze pagina niet weer zien en sneller inloggen, voeg dan de inlogpagina van Mijn TVM (mijn.tvm.nl) toe aan uw favorieten.

Veelgestelde vragen Mijn TVM 

We hebben een overzicht voor u gemaakt met de veelgestelde vragen. Deze hebben we samen met de antwoorden overzichtelijk voor u onder elkaar gezet. 

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Stuur dan uw vraag naar online@tvm.nl