Overslaan en naar de inhoud gaan

De eerste stap naar meer inzicht en grip op verzuim

Met Mijn TVM krijgt u meer grip en inzicht op uw verzuim. Hieronder vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. 

Meer inzicht en grip op verzuim - transport en logistiek | TVM verzekeringen

Mijn TVM 

Uw ziek- en herstelmeldingen voor de module Verzuim­begeleiding en -advies (binnen het MedewerkerTotaal pakket) kunt via Mijn TVM doorgeven. In deze online omgeving kunt u ook eenvoudig wijzigingen doorgeven. 

Ondersteuning van wet Poortwachter binnen Mijn TVM

Voor de Wet Verbetering Poortwachter moet u samen met uw medewerker zorgen voor een goede re-integratie in eigen werk of ander werk. UWV geeft aan dat er gedurende arbeidsongeschiktheid een aantal acties ondernomen moeten worden (volgens de Wet Verbetering Poortwachter). Om u hierbij te ondersteunen heeft u binnen Mijn TVM een mogelijkheid om deze acties tijdig te laten signaleren.

Management informatie binnen Mijn TVM

Wilt u meer inzicht en grip op uw verzuim? Door de verschillende grafieken heeft u de belangrijkste cijfers direct in beeld. Heeft u vragen over de grafieken, dan helpt onze afdeling Verzuimmanagement u hier graag mee verder.

Binnen Mijn TVM is het mogelijk zelf autorisaties per gebruiker toe te wijzen. Hiermee kunt u zelf aangeven wat de bevoegde personen mogen zien of mogen muteren op het gebied van personeelsmutaties en/of verzuimmeldingen.

Twee-factor authenticatie Mijn TVM

Om de veiligheid van uw accounts en gegevens te verhogen hebben wij een extra stap toegevoegd aan het inlogproces. U kunt inloggen met de zogenaamde twee-factor authenticatie.

Meer informatie over de twee-factor authenticatie in Mijn TVM leest u ook op de veelgestelde vragen pagina.