Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker
Totaal

Een totaaloplossing voor het verzuimrisico van uw medewerkers: dat is MedewerkerTotaal. Het pakket bestaat uit 3 modules: Ziekteverzuim, Verzuimbegeleiding en -advies en Traumazorg en Interventie. Het team zorg en inkomen helpt u graag bij het afsluiten of een premieberekening.

Medewerkertotaal: een totaal pakket 

Medewerkertotaal biedt u een pakket met 3 modules.

  1. Met de module Ziekteverzuim verzekert u de loondoorbetalingsverplichting bij arbeidsongeschiktheid van uw medewerker(s)
  2. Met de module Verzuimbegeleiding en -advies krijgt u deskundige begeleiding en adviezen rondom de re-integratie van deze arbeidsongeschikte medewerker.
  3. Vanuit de module Traumazorg en Interventie heeft uw medewerker recht op bepaalde zorg, zoals bedrijfsfysiotherapie. Ook biedt Traumazorg bij trauma een volledig traject en niet alleen de eerste opvang. Uw medewerkers ook verzekerd tijdens privétijd. 

Kortom, een compleet pakket dat erop gericht is om uw medewerker zo snel mogelijk te laten terugkeren in het arbeidsproces wanneer er sprake is van verzuim.

In de polisvoorwaarden vindt u het volledige overzicht met wat er wel en niet verzekerd is. Download deze voor uw eigen administratie.

Voordelen van Medewerkertotaal

  • Uitkering bij overlijden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer 
  • Overlijden bij ongeval: € 5.000 extra
  • Gratis verhaalsrechtsbijstand/regres
  • Zeer uitgebreide hulpverlening na ziekte  of ongeval in het buitenland, vergelijkbaar met de reisverzekering
  •  Eigen arbeidsdeskundigen