Overslaan en naar de inhoud gaan

Analyse Dashboard

Ontdek het Analyse dashboard, gericht op uw eigen historische schade data. In één oogopslag ziet u waar en op welk moment, de risico’s zijn. Het stelt u en het team van TVM Preventie en Risicobeheer in staat om op een overzichtelijke manier uw schades te analyseren waardoor er concrete acties ondernomen kunnen worden. 

Bent u klant bij TVM en wilt u meer inzicht in uw schades? Geef hieronder uw gegevens door en u krijgt persoonlijk advies over het dashboard van onze P&R adviseur.

Meer inzicht, minder schade

Met het Analyse dashboard ziet u wie wanneer welke schade rijdt en wat dat kost. U ziet knelpunten die u misschien nooit eerder zag. In één oogopslag. Dat helpt risico’s identificeren, verbanden zien en conclusies trekken. Op basis van feiten betere keuzes, beslissingen maken en (proactief) bijsturen als u ziet dat er een betere weg is. 

Want als u weet waar u op kunt sturen, is veel schade al snel te voorkomen. Zo gaan we samen voor veilig transport. Veilig vooruit.

Enkele aspecten van het Analyse dashboard 

  • Inzicht in schades. Dit Analyse dashboard biedt u in samenwerking met het TVM Preventie en Risicobeheer afdeling een diepgaand inzicht in schades, waardoor u effectievere beslissingen kunt nemen en de schadelast kunt verminderen.

  • Diverse inzichten. Het Analyse dashboard is overzichtelijk en biedt informatie over schadebedragen, schades per maand, per tijdstip, locatie, kenteken, chauffeur en per afdeling.

  • Tijdsbesparing. Het dashboard bespaart veel tijd doordat TVM direct toegang heeft tot real time inzicht over gemelde schades, zonder omslachtig onderzoek.

  • Meekijken en advies geven. Met deze informatie kunt u meekijken met TVM en advies bespreken om de veiligheid en efficiëntie te verbeteren. 

Zie in één oogopslag waar of op welk moment de risico's zich voordoen

Eén blik op het dashboard geeft richting

  • Schadelast reductie. Door inzicht in schades kunt u proactieve maatregelen nemen om uw schadelast te verminderen. 

  • Operationele processen verbeteren. Optimaliseer uw processen om efficiënter te opereren.

  • Meer veiligheid op de weg. Met inzicht hoe schade ontstaat, kunt u proactief maatregelen nemen. Zo vermindert u schadelast en helpt u meteen de verkeersveiligheid verbeteren.

  • Verbetering van communicatie. Gebruik het dashboard voor voor een effectievere communicatie, verbeterde operationele processen en het verminderen van schades om klanten te behouden en contact te verbeteren. 

  • Een veilige werkomgeving en betrokken medewerkers. Gebruik de inzichten om doelen, acties en tips met medewerkers te delen. Dat vergroot de motivatie om met elkaar te blijven werken aan een veilige werkomgeving. Voor iedereen.