Overslaan en naar de inhoud gaan

Pleziervaart

Varen zonder zorgen, dat is wat je als trotse bootbezitter het liefste doet. Dat kan met de verzekeringen voor pleziervaart van TVM. Of u nu een sloep, een zeilboot of een andere boot heeft, u kunt hier snel en makkelijk uw premie berekenen en uw verzekering aanvragen.

Maak kennis met TVM pleziervaart

Maak kennis met TVM pleziervaart

Arjan Everts

Acceptant pleziervaart

Arjan is specialist pleziervaart bij TVM verzekeringen. Door jarenlange ervaring is hij zeer kundig en een vraagbaak voor zijn collega’s. "Ik geniet van mijn werk doordat ik klanten kan ondersteunen in het uitvoeren van hun hobby, hun liefhebberij. Onze klanten hebben passie voor hun boot en het varen. Lees hier mijn artikel met onderhoudstips om zorgeloos te kunnen genieten.” 

Maak kennis met TVM pleziervaart

Emmy Snijders

Acceptant pleziervaart

Emmy is specialist pleziervaart bij TVM sinds mei 2018. “Wat ik nu bij TVM doe vind ik erg leuk, er zit emotie bij bootliefhebbers, de meeste mensen zijn heel blij met de aankoop van hun boot. Het is toch een soort tweede huisje waarmee je naar prachtige plekken kan varen. Graag deel ik een paar mooie jachthavens die echt het ontdekken waard zijn voor jong en oud."

Maak kennis met TVM pleziervaart

Erik Zuidema

Acceptant pleziervaart

Erik Zuidema versterkt vanaf 2020 het team op de afdeling pleziervaart. Booteigenaren kunnen bij Erik terecht met al hun vragen. Hij focust zich vooral op preventie, het belangrijkste ingrediënt voor onbezorgd genieten. Weet jij bijvoorbeeld wat de vaarregels zijn? Wat de verkeersborden op het water betekenen? En hoe je brand en ontploffing voorkomt? Lees hier het verhaal en de tips van Erik.