Meld u aan voor de landelijke Chauffeursdag voor Code 95

TVM-TLN Chauffeursdag op zaterdag 25 juni voor nascholing Code 95.

vrijdag 20 mei 2016

Zaterdag 25 juni van 8.30 tot 17.00 uur staat de Evenementenhal in Gorinchem in teken van Code 95.

Op zaterdag 25 juni 2016 organiseren TVM verzekeringen, TLN en Advance Groep samen een landelijke opleidingsdag voor beroepschauffeurs, waar punten voor de Code 95 gehaald kunnen worden. Voor veel professionals geldt dat ze voor 9 september 2016 Code 95 op hun rijbewijs moeten hebben staan. De nascholing geldt voor iedereen die in het bezit is van een C- of D-rijbewijs. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigen vervoerders en beroepsvervoerders, werkgevers of werknemers.

TVM-TLN Chauffeursdag

De locatie van de chauffeursdag is in en rondom de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdstip van 8.30 tot 17.00 uur. Deze cursus is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (theorie) Vakbekwaamheid (Code 95). De deelnemers ontvangen een Getuigschrift als bewijs van deelname. De training is online te boeken!

Training boeken

Uniek en inspirerend programma

Tijdens de TVM-TLN Chauffeursdag doorlopen chauffeurs een uniek en inspirerend programma van meerdere onderwerpen. Ze werken aan bewustwording op het gebied van schadepreventie en beroepshouding. Daarnaast ontvangen de chauffeurs vakinhoudelijke kennis die ze direct in de dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen.

De TVM-TLN Chauffeursdag bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Digitale Tachograaf
  • Ladingzekering
  • Gas terug op Stress
  • TVM Schadepreventie
  • TVM Manoeuvreren, inclusief;
    • Spiegelafstelplaats
    • Zit- en Stuurhouding

Een sterk samenwerkingsverband met kwalitatieve opleidingen

TVM verzekeringen, TLN, en Advance Groep werken samen in het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. TVM weet alles van schadepreventie en veiliger rijden. TLN heeft veel kennis in huis en etaleert dat ook in de opleidingen die zij ontwikkelen. Advance Groep biedt vanuit haar kernactiviteiten alle ondersteuning en uitvoeringsmogelijkheden. Zij voert de regie, ontwikkeling en backoffice uit voor de externe opleidingsactiviteiten van TVM en TLN. Vanuit de kracht van alle organisaties ontstaat een sterk samenwerkingsverband met kwalitatief hoogstaande Code 95 opleidingen.