Menu

Doe mee aan Ridders van de Weg

Beloon uw chauffeurs met een bijzondere onderscheiding.

dinsdag 11 april 2017

U kunt uw chauffeurs weer voordragen voor Ridders van de Weg. Een titel die staat voor veilig, professioneel en schadevrij rijden. Voor 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij rijden kennen we de titel Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten Ridder van de Weg toe. Aarzel niet en doe mee aan hét evenement Ridders van de Weg!

Inschrijven

De werkwijze voor het inschrijven van uw chauffeurs of - als u zelf rijdt - uzelf is anders dan voorgaande jaren. Tot nu toe kon u altijd zelf uw chauffeurs aanmelden voor Ridders van de Weg. Door de aangescherpte privacyregels vanuit de Wet bescherming persoonsgegevens moeten de chauffeurs nu zelf eerst toestemming geven. Ze schrijven zichzelf in voor het ‘Ridderschap’ door een online inschrijfformulier in te vullen en geven hiermee toestemming aan TVM verzekeringen om hun schadegegevens te controleren. Zonder deze toestemming kunnen ze helaas niet deelnemen aan Ridders van de Weg. De aangeleverde gegevens van de chauffeurs worden alleen gebruikt voor Ridders van de Weg en niet voor andere (commerciële) doeleinden.

Eenvoudig naar Ridders van de Weg

Nieuw dit jaar is ook de applicatie Ridders van de Weg. Een handig hulpmiddel waarin u uw deelname registreert, uw chauffeurs uitnodigt om zich in te schrijven voor Ridders van de Weg en uw chauffeurs voordraagt. Zo staat er heel handig een e-mailbericht voor u klaar waarmee u uw chauffeurs kunt uitnodigen om zich in te schrijven. De e-mail wordt automatisch vanuit uw eigen e-mailaccount samengesteld en bevat een link naar het online inschrijfformulier. Natuurlijk is de tekst van de e-mail naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u uw chauffeurs snel en eenvoudig enthousiast maken voor Ridders van de Weg.

Wachtwoord en gebruikersnaam

Begin maart heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord per brief ontvangen. Heeft u de brieven niet meer, neem dan gerust contact met ons op via riddersvandeweg@tvm.nl.

Nodig nu uw chauffeurs uit!