30 jaar Elfsteden Oldtimer Rally

Wij verloten tien exemplaren van het  jubileumboek ‘Rijdend Museum’.

donderdag 21 mei 2015

Vrijdag 15 mei is het eerste exemplaar van het jubileumboek Rijdend Museum - 30 jaar Elfsteden Oldtimer Rally in Friesland overhandigd aan burgemeester Arie Aalberts van de gemeente De Friese Meren. De uitreiking vond plaats bij de molen in Sloten bij de openingshandelingen van de Elfsteden Oldtimer Rally. Hans Querelle, voorzitter Elfsteden Oldtimer Rally, overhandigde het exemplaar waarna de burgemeester het startschot met het kanon gaf.

Lust voor het oog

TVM is hoofdsponsor van de Elfsteden Oldtimer Rally waar alleen voertuigen tot en met bouwjaar 1949 aan meedoen. Het was zaterdag 16 mei bij de 30e editie een lust voor het oog, de meer dan 400 historische auto’s en circa 200 historische motoren die te zien waren. Een lang lint met de meest uiteenlopende en vaak ook zeldzame oldtimers trok weer voorbij.

Verloting

Wij verloten tien exemplaren van het  jubileumboek ‘Rijdend Museum’. Heeft u interesse in het jubileumboek? Stuur dan een berichtje naar communicatiemarketing@tvm.nl. Maandag 1 juni ontvangen de prijswinnaars persoonlijk bericht.

Het boek is ook via de Stichting Elfsteden Oldtimer Rally te koop. Op de website www.elfstedenoldtimerrally.nl vindt u hier binnenkort meer informatie over.