Zet dromen om in daden met de TVM foundation

Een aanvraag indienen bij de TVM foundation is mogelijk voor leden, medewerkers van leden en medewerkers van de TVM groep.

woensdag 23 maart 2016

U kunt uw aanvraag nog indienen tot 30 april. Wie weet maakt u uw dromen waar, samen met uw vereniging, uw wijk, uw omgeving en met de TVM foundation.

Voorwaarden

Een aanvraag voor een donatie van de TVM foundation voldoet aan een aantal voorwaarden. Het project of initiatief dient zich op Nederland te richten. Daarnaast bent u lid van TVM verzekeringen, een medewerker van de organisatie dat lid is of een medewerker van TVM verzekeringen. We behandelen alleen aanvragen die vergezeld zijn van een financiële onderbouwing/begroting. Daarnaast is het belangrijk dat u niet eerder een donatie van de TVM foundation heeft ontvangen. Dit zijn een aantal voorwaarden die belangrijk zijn om te weten voor u een aanvraag indient.

Uw aanvraag

U kunt uw aanvraag online invullen via het aanvraagformulier van TVM Foundation. Op het aanvraagformulier staan de gegevens die voor de behandeling nodig zijn. U kunt uw aanvraag met benodigde bijlagen sturen naar cooperatie@tvm.nl (of via het aanvraagformulier via de knop 'verzenden'.

Tot 30 april

Wij ontvangen uw aanvraag graag voor 30 april. Heeft u nog vragen, dan helpen wij u graag! U kunt ons bereiken via (0528) 29 29 99 of cooperatie@tvm.nl.

Dien uw aanvraag in

Bestuur TVM foundation
Joop Atsma
Dirk Jan Klein Essink
Jan Boudesteijn
Annetta de Vries-Tabak