TVM gaat de samenwerking aan met Brightmaven

TVM verzekeringen gaat de samenwerking aan met Brightmaven “ICT Company with a investigation license”.

vrijdag 14 juli 2017

Brightmaven heeft buiten de verzekeraars in Nederland haar opsporingsdienstverlening nu ook beschikbaar gesteld voor TVM verzekeringen. Brightmaven wordt ingezet voor het terugvinden van gestolen objecten van klanten van TVM.

Brightmaven helpt klanten bij het snel terugvinden van gestolen objecten en bij het beperken van de schadelast aan de hand van de virtuele rechercheur ‘Sjerlok Platform’. Sjerlok maakt gebruik van big data, kunstmatige intelligentie, semantische technologie en experts(digitaal). Via internet en andere bronnen wordt gezocht naar onder andere gestolen voertuigen, boten, machines en lading. Sjerlok vergelijkt en koppelt deze informatie met de gegevens van de gestolen objecten.

“Door onze nieuwe technologie te combineren met de bestaande opsporingsexpertise kunnen we ook op internationaal niveau ongekende resultaten boeken en een lerend ecosysteem bouwen tegen diefstal en verduistering” aldus Ron Vermeulen, COO van Brightmaven.

Sjerlok gaat de transportwereld in

De service van Brightmaven is vanaf 1 december 2016 gelanceerd in Nederland en wordt vanaf nu ook beschikbaar gesteld aan TVM, de grootste transportverzekeraar in Europa.

Manager Speciale Zaken Laurens Stiekema TVM verzekeringen: “de samenwerking met Brightmaven is veelbelovend omdat we zowel onze schadelast kunnen verminderen als ook actief helpen transportcriminaliteit tegen te gaan”.

Op de foto
  • Patrick Woltjer, coördinator speciale zaken TVM (aan de rechterkant)
  • Laurens Stiekema, manager juridische zaken/ speciale zaken TVM (in het midden)
  • Ron Vermeulen, COO van Brightmaven (aan de linkerkant)