Menu

Coöperatie TVM

Door én voor onze leden. Dat is de kracht van de coöperatie TVM. Al meer dan 50 jaar. Betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend.

TVM verzekeringen is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. Onze verzekerden zijn eigenlijk onze aandeelhouders, aan hen leggen we verantwoording af. TVM biedt verzekeringen en diensten voor de logistiek, het transport over de weg en het transport over water.

TVM is een coöperatie en heeft geen winstoogmerk. Verzekerden van TVM met een lidmaatschap kunnen een actieve en betrokken rol spelen in het bepalen van het beleid van TVM. Voorop staat het belang van verzekerden in hun branche.
 
 

Ledenraad

In de Ledenraad zitten kleine vervoerders, grote internationale transportondernemers en ondernemers in de binnenvaart. De Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen en de Ledenraad werken nauw samen.

Lees meer over Ledenraad

Corporate Governance

De Corporate Governance Code (CG-code) bevat regels voor de verhoudingen tussen het bestuur, de raad van commissarissen en de aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven. TVM verzekeringen is weliswaar geen beursgenoteerd bedrijf, maar wil wel aan deze regels voldoen.

Lees meer over Corporate Governance