Menu

Coöperatie TVM

Door én voor onze leden. Dat is de kracht van de coöperatie TVM. Al meer dan 50 jaar. Betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend!

TVM verzekeringen is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. Onze verzekerden zijn eigenlijk onze aandeelhouders, aan hen leggen we verantwoording af. TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over weg, transport over water en de logistiek.

De coöperatie TVM heeft geen winstoogmerk. TVM kiest voor een coöperatieve organisatievorm omdat de verzekerden van TVM met lidmaatschap een actieve en betrokken rol kunnen spelen in het bepalen van het beleid van de TVM groep. Voorop staat het belang van verzekerden in hun branche.
 

Ledenraad

De Ledenraad vormt een evenwichtige afspiegeling van het ledenbestand en vormt een klankbord voor de Raad van Bestuur van TVM bij het ontwikkelen van beleid.

Lees meer over Ledenraad

Historie

Vijftig jaar geleden werd TVM verzekeringen opgericht door een groep transportondernemers die bij de reguliere verzekeraars niet of nauwelijks terecht konden voor specifieke producten.

Lees meer over Historie

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.