Raad van Bestuur
en Bestuur

Raad van Bestuur TVM | TVM verzekeringen

De Raad van Bestuur van TVM verzekeringen N.V. en het Bestuur van de Coöperatie TVM U.A. is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en de realisatie van de strategie van TVM verzekeringen. Hierbij horen de financiering van de TVM groep, de beheersing van de risico's van de organisatieactiviteiten en de naleving van relevante wet- en regelgeving. 

Michel Verwoest

CEO

Michel Verwoest is sinds 1 september 2021 werkzaam bij TVM. Hij bekleedt hij de functie van CEO. Michel Verwoest is voorzitter van het Bestuur en is eindverantwoordelijk voor de resultaten van de onderneming. Tevens is hij verantwoordelijk voor Internal Audit, Compliance, Corporate en Interne Communicatie, HR, het Bestuurssecretariaat en Herverzekeringen en voor TVM Belgium.

Jeroen van Grinsven

CFRO - algemeen secretaris Bestuur

Jeroen van Grinsven (1983) is sinds 2022 werkzaam als CFRO bij TVM en is financieel secretaris van het Bestuur. Jeroen van Grinsven is verantwoordelijk voor Accounting en Reporting, Controlling, Actuariaat, Data Science, Risk Management (2e lijn), Actuariële Functie (2e lijn), Facilitaire Zaken en Inkoop. Verder is hij verantwoordelijk voor de beleggingsportefeuille.

ir. Wilma Toering - Keen

CCO - lid Bestuur

Wilma Toering-Keen (1966) is sinds 2017 werkzaam bij TVM in de functie van CCO en is lid van het Bestuur. Wilma Toering is verantwoordelijk voor de advisering en de dienstverlening aan alle leden en klanten van TVM in de logistiek en transport, binnenvaart en pleziervaart. Zij is eindverantwoordelijk voor de klantbediening in Nederland en Duitsland, voor de product- en diensten ontwikkeling, digitale dienstverlening en marketing en implementatie van de platformstrategie. 

Wilma Toering-Keen: Mijn missie is om samen met de vakmensen van TVM onze klanten vooruit te helpen bij het mitigeren van hun risico’s. Dat doen wij door onze kennis, door onze sterke preventie-aanpak en door persoonlijk en dichtbij te zijn. Wij focussen op dat wat relevant is voor onze leden en innoveren op schadelastbeheersing om daarmee bij te dragen aan de continuïteit van de sector.

Wijnand de Kruijff

CTO - lid Bestuur

Wijnand de Kruijff (1966) is sinds 2019 werkzaam bij TVM in de functie van CTO en is lid van het Bestuur. Wijnand de Kruijff is verantwoordelijk voor Informatie Technologie en de strategische transformatie van TVM.

Wijnand de Kruijff: Mijn missie is het veiligstellen van de langetermijntoekomst van TVM door te inspireren, te verbinden en bruggen te bouwen tussen de verschillende domeinen. Op deze manier kunnen we de IT-systemen en de organisatie van TVM toekomstvast en wendbaar maken, zodat we samen sterk staan met een steeds beter TVM voor onze klanten en medewerkers. Nooit stilstaan, blijven bewegen!