Overslaan en naar de inhoud gaan

Raad van Bestuur
en Bestuur

Raad van Bestuur TVM | TVM verzekeringen

De Raad van Bestuur van TVM verzekeringen N.V. en het Bestuur van de Coöperatie TVM U.A. is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en de realisatie van de strategie van TVM verzekeringen. Hierbij horen de financiering van de TVM groep, de beheersing van de risico's van de organisatieactiviteiten en de naleving van relevante wet- en regelgeving. 

Michel Verwoest

CEO - voorzitter Bestuur

Michel Verwoest is sinds 1 september 2021 werkzaam bij TVM. Hij bekleedt de functie van CEO. Michel Verwoest is voorzitter van het Bestuur en is eindverantwoordelijk voor de resultaten van de onderneming. Tevens is hij verantwoordelijk voor Internal Audit, Compliance, Corporate en Interne Communicatie, HR, het Bestuurssecretariaat en Herverzekeringen en voor TVM Belgium.

Michel Verwoest: Mijn missie is om samen met alle collega’s van TVM onze leden te helpen elke dag veiliger en duurzamer te worden. Dit door kennis, kunde en dienstverlening te bieden en een coöperatie te zijn waar leden elkaar op een goede en leuke manier kunnen ontmoeten om samen sterker worden. 

Jeroen van Grinsven

CFRO - algemeen secretaris Bestuur

Jeroen van Grinsven (1983) is sinds 2022 werkzaam als CFRO bij TVM en is financieel secretaris van het Bestuur. Jeroen van Grinsven is verantwoordelijk voor Accounting en Reporting, Controlling, Actuariaat, Data Science, Risk Management (2e lijn), Actuariële Functie (2e lijn), Facilitaire Zaken en Inkoop. Verder is hij verantwoordelijk voor de beleggingsportefeuille.

Jeroen van Grinsven: Mijn missie is om TVM financieel gezond te houden, zodat we er kunnen zijn voor onze klanten als dat nodig is. Solidariteit, empathie en klantgerichtheid vanuit vakmanschap vormen daarbij de basis. Dit vertaalt zich in een scherpe eerlijke premie met een efficiënte en servicegerichte dienstverlening.

ir. Wilma Toering - Keen

CCO - lid Bestuur

Wilma Toering-Keen (1966) is sinds 2017 werkzaam bij TVM in de functie van CCO en is lid van het Bestuur. Wilma Toering is verantwoordelijk voor de advisering en de dienstverlening aan alle leden en klanten van TVM in de logistiek en transport, binnenvaart en pleziervaart. Zij is eindverantwoordelijk voor de klantbediening in Nederland en Duitsland, voor de product- en diensten ontwikkeling, digitale dienstverlening en marketing en implementatie van de platformstrategie. 

Wilma Toering-Keen: Mijn missie is om samen met de vakmensen van TVM onze klanten vooruit te helpen bij het mitigeren van hun risico’s. Dat doen wij door onze kennis, door onze sterke preventie-aanpak en door persoonlijk en dichtbij te zijn. Wij focussen op dat wat relevant is voor onze leden en innoveren op schadelastbeheersing om daarmee bij te dragen aan de continuïteit van de sector.

Fred Treur

COO - lid Bestuur

Fred Treur (1975) is sinds 2022 werkzaam als COO bij TVM en is lid van het Bestuur. Fred Treur is verantwoordelijk voor Schade Materieel, Letselschade, Proces & Kwaliteit, Juridische Zaken, Speciale Zaken en Rechtshulp.

Fred Treur: Mijn missie is om samen met mijn teams er voor onze klanten te zijn als het er echt om gaat. Dan maken we het verschil en leveren we de toegevoegde waarde waarom onze leden lid zijn van de coöperatie. Dat doen we met oog voor de mens, resultaatgericht en met het collectieve belang en de strategie centraal op het vizier.

Marco Hurenkamp

CIO

Marco Hurenkamp (1973) is sinds 2023 werkzaam als CIO bij TVM en is lid van het Bestuur. Marco Hurenkamp is verantwoordelijk voor het CIO-domein en daarmee specifiek voor de IT-organisatie die bestaat uit CTO office, Business Design & Roadmap Management, Applicatie Ontwikkeling & Beheer, Data Management en Infrastructuur Ontwikkeling & Beheer.

Marco Hurenkamp: Mijn missie is het realiseren en onderhouden van een veilig, stabiel en modern IT-landschap waarmee we de strategische ambities van TVM blijvend invulling kunnen geven. Dat doen we door steeds weer de balans te vinden: terwijl we de continuïteit en veiligheid van onze dienstverlening borgen streven we tegelijk naar vooruitgang: verdere digitalisering met steeds meer inzet van data om zo nóg meer waarde voor onze klanten te bieden.