Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een nieuwe baan?

Dan is TVM misschien wel de volgende stap in je carrière! Kom werken bij de marktleider in transportverzekeringen. We zoeken enthousiaste nieuwe collega's. Er zijn uitdagende banen. Zit er ook iets voor jou bij?

Nieuws en actualiteiten

19 apr 2024

'Schade voorkomen is zo gebeurd'

Op woensdag 17 april vond de ledenbijeenkomst van de coöperatie TVM plaats in de Heerlickheijd van Ermelo. Hieronder leest u meer en kunt u de compilatie van deze dag bekijken.

 

11 apr 2024

Ageeth Bakker en Gina Wielink in Raad van Commissarissen TVM verzekeringen

Ageeth Bakker, CFRO Bovemij, en Gina Wielink, Financieel Directeur Oegema Transport, treden per 1 mei 2024 toe tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. 

28 mrt 2024

Gebruik rijhulpsystemen vermindert kans betrokkenheid ongeval aanzienlijk

Uit onze eigen data blijkt dat de 3 meest voorkomende schadeoorzaken bij onze leden zijn: achterop rijden, van rijbaan wisselen en rechtsaf slaan. 

Recent onderzoek toont aan dat de juiste inzet van rijhulpsystemen niet alleen schade en letsel vermindert, maar ook de algemene veiligheid op de weg verhoogt. Volgens het Verbond van Verzekeraars kunnen rijhulpsystemen de kans op ongevallen met 30 tot 40% verminderen. De impact van deze systemen is dus niet te onderschatten.

Voor ons was dit de reden om de greenpaper 'Veilig vooruit met rijhulpsystemen' uit te brengen met een uitgebreid overzicht van rijsystemen. Met deze greenpaper bieden we inzicht in hoe je met rijsystemen schade kunt voorkomen.

Lees de TVM greenpaper over rijhulpsystemen(PDF)

8 mrt 2024

Subsidieregeling private laadinfrastructuur bij bedrijven

De overheid werkt aan een subsidieregeling voor private laadinfrastructuur bij bedrijven. Om die regeling zo goed mogelijk te laten werken voor transportondernemers kunt u meepraten over de manier waarop die subsidie gaat werken. Vanuit onze expertise op zero emissie en transport en logistiek hebben wij ook onze input gegeven. U kunt ook uw feedback op deze regeling geven. 
Praat mee en geef uw feedback op deze regeling. Dit kan tot 31 maart 2024.

Geef hier uw feedback

21 feb 2024

Donatie TVM foundation Het Knooppunt

USSEN- Vrijwilligers van Jeugdaccommodatie Het Knooppunt en de Scoutingvereniging Scouting Ussen ontvingen onlangs een TVM foundation-cheque van 6000,- uit handen van Albert Enzerink. Het Knooppunt is een accomodatie waar meerdere verenigingen in Ussen gebruik van maken.