Overslaan en naar de inhoud gaan

Laadplein verzekeren Inzicht in de mogelijkheden en de risico’s

Heeft u al stappen gezet in de overgang van diesel naar zero emissie? En bent u toe aan de volgende stap; het inrichten van een laadplein? Schakel de TVM zero emissie-experts dan in om mee te denken en u verder te helpen. U krijgt direct een goed beeld van de mogelijkheden en de risico’s en we verzekeren uw laadplein.

Neem contact op met de zero emissie-expert

U krijgt snel zicht op de mogelijkheden en de risico's
TVM: de expert in zero emissie, transport en verzekeringen
We helpen u de juiste beslissing te nemen

TVM: Expert in laadpleinen, transport en verzekeren

Het verzekeren van een laadplein gaat verder dan alleen maar een verzekering sluiten met een branddekking. Hier komt meer bij kijken. Het cyberrisico wordt bijvoorbeeld groter. En hoe zit het met de omzet die u mist als uw laadpalen zijn beschadigd? Hoe richt u bijvoorbeeld de ruimte in wanneer u start met een laadplein? Wij zijn de experts in transport en zero emissie en helpen u met het verzekeren van alle risico’s van een laadplein. Met onze deskundigheid heeft u overal over nagedacht.

Voorkom desinvesteringen

Met onze ervaring op zero emissie geven we u snel zicht op de mogelijkheden en de risico’s. We kennen de uitdagingen in de transportbranche en zijn risicopartner, ook in zero emissie. We denken met u mee om gedegen beslissingen te nemen bij het inrichten van een laadplein. Zo voorkomt u desinvesteringen.

Laadplein verzekeren: veilig en duurzaam ondernemen

U krijgt van ons een advies op maat als u uw laadplein wilt verzekeren. We stellen samen met u een totaalpakket verzekeringen samen. Dat kan bestaan uit een verzekering die u helpt wanneer er schade is in uw laadapparatuur, eventuele bouwverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. En we helpen u ook met het opstellen van een aangepaste verplichte RI&E-plan. En hoe zit het met de juridische aansprakelijkheid? We denken met u mee. Met onze oplossingen kunt u veilig en duurzaam ondernemen.

Neem direct contact op en we helpen u verder