Overslaan en naar de inhoud gaan

Coronavirus

Welke gevolgen heeft het coronavirus? Voor uw onderneming en uw medewerkers? Of voor uw opdrachtgevers? Op deze pagina verzamelen wij belangrijke informatie. Deze pagina wordt bijgewerkt zodra er nieuwe vragen opspelen of wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Heeft u specifieke vragen? Onze specialisten en preventieteam helpen u verder.

Transport en logistiek en corona

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft voor veel ondernemers en werknemers gevolgen. Wat de gevolgen zijn voor de sector Transport en Logistiek vindt u op deze pagina. Hoe zit het met corona en uw arbobeleid? En heeft u capaciteitsproblemen door de coronacrisis

Laden en lossen in coronatijd

In coronatijd is het voor chauffeurs vaak niet mogelijk om de lading te controleren. Maar ze moeten er wel de vrachtbrief voor tekenen. En de goederen in dezelfde staat afleveren zoals ze ontvangen zijn.

Lees verder

Coronanieuws en -feiten

In het coronavirus-dossier leest u een verzameling van artikelen, blogs en tips over de manier waarop u de continuïteit van uw bedrijf waarborgt. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met capaciteitsproblemen? Bekijk hier een overzicht van platforms die u verder kunnen helpen.
  1. Check voor vertrek
  2. Verlopen rijbewijs en code 95 blijven nog even geldig
  3. Kleurcode oranje voor transportsector en goederenvervoer
  4. Tijdelijk verzekeringsdekking bij verlopen Certificaat van Onderzoek
  5. Testen en Testcapaciteit
  6. Handige links voor Logistiek en Transport