Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona en uw
arbobeleid

Welke maatregelen moet u nemen in uw arbobeleid om de besmetting met corona zo veel mogelijk te beperken? Het is in deze tijd extra belangrijk dat we er voor elkaar zijn. Juist als het gaat om een veilige en gezonde werkplek voor uw medewerkers.

Corona en uw arbobeleid | TVM verzekeringen

Stappenplan arbobeleid Corona

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om voor een veilige en gezonde werkplek te zorgen voor uw medewerkers. Zorg er daarom voor dat arbozorg en preventie goed geregeld zijn. Om de kans op besmetting met corona zo klein mogelijk te maken en om ervoor te zorgen dat uw medewerkers weten wat ze moeten doen. Om u te ondersteunen hebben we een overzichtelijk stappenplan opgesteld voor uw arbobeleid. In een paar stappen weet u precies waar u aan toe bent.

Download het stappenplan

Hoe maakt u uw medewerkers risicobewust?

Naast het stappenplan kunt u onze checklist gebruiken. Deze checklist voor de transport en logistieke sector, benoemt per locatie en/of activiteit de risico’s en maatregelen om de risico’s aan te pakken.

Derde versie Corona arbobeleid checklist

Inmiddels zijn er weer landelijke maatregelen getroffen om het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen zoveel mogelijk tegen te gaan. De bestaande basismaatregelen om 1,5 afstand tot elkaar te bewaren en ook de persoonlijke hygiënemaatregelen goed op te blijven volgen worden weer extra onder de aandacht gebracht. Het aantal ‘sociale bewegingen’ wordt weer meer beperkt en de maximale groepsgroottes zijn aangepast. Hou steeds goed de actualiteit in de gaten. De komende periode kunnen maatregelen verder worden aangescherpt of mogelijk worden versoepeld.

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt de link voor uw persoonlijke Corona arbobeleid checklist.
Heeft u nog vragen of wilt u liever een medewerker spreken? Neem dan contact met de afdeling Preventie en Risicobeheer via telefoonnumer (0528) 292 930 of via e-mail preventie@tvm.nl.

Vul hieronder uw gegevens in

Bedrijfsadres*