Overslaan en naar de inhoud gaan

Vraag de 'Laatste Minuut Risico Analyse' aan

Om transporteurs én chauffeurs te ondersteunen hebben we een overzichtelijk LMRA opgesteld. LMRA staat voor Laatste Minuut Risico Analyse of Last Minute Risk Analyse en is een hulpmiddel voor de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie).

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor veilig en gezond werken.

Met een korte risicobeoordeling en laatste check op veiligheidsaspecten verkleint u de kans op risico’s en ongevallen. Dit geldt ook tijdens de coronacrisis. Hiervoor hebben we een LMRA gemaakt, specifiek om veiligheid in coronatijd te blijven bewaken.

LMRA verkleint risico’s

Het doel is dat medewerkers zich op de werkplek ervan bewust zijn of alle potentiële gezondheids-, veiligheids- en milieurisico’s zijn onderkend en of er voldoende beheersmaatregelen zijn getroffen om ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen. De LMRA wordt uitgevoerd bij het hervatten of starten van werkzaamheden en wanneer een (werk)situatie is veranderd. De werkplek van chauffeurs wisselt steeds. Zij doen de checks een aantal keren per dag.

Wilt u de pdf ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de download die u kunt printen (op A6-formaat) voor u of uw chauffeurs.

Heeft u nog vragen of wilt u liever een medewerker spreken? Neem dan contact met de afdeling Preventie en Risicobeheer via telefoonnumer (0528) 29 29 30 of via e-mail preventie@tvm.nl.

Aanvragen LMRA risico-analyse

Bedrijfsadres