Overslaan en naar de inhoud gaan

"Bij aankomst werd ik heel hartelijk ontvangen en dit gaf direct een goed gevoel"

Jeroen Visser woont in Nieuweroord en loopt vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de studie Finance Tax and Advice. In zijn afstudeeropdracht richt hij zich op de kansen en valkuilen van digitaliseren en automatiseren van de Ondernemersdesk.

Jeroen Visser woont in Nieuweroord en loopt vanaf september 2022 stage bij TVM. Hij volgt de studie Finance Tax and Advice. In zijn afstudeeropdracht richt hij zich op de kansen en valkuilen van digitaliseren en automatiseren van de Ondernemersdesk. Wij vroegen hem naar zijn eerste ervaringen tijdens zijn stage bij TVM. 

Waarom heb je gekozen voor TVM als stageplek?

Ik heb transport en logistiek altijd al erg interessant gevonden. Dit combineren met mijn opleiding gericht op verzekeringen, past natuurlijk perfect. Ik hoop vooral het bedrijf te leren kennen en te ontdekken wat ik na mijn opleiding wil doen.

Wat ga je doen, wat is je stageopdracht?

Ik ga een afstudeeronderzoek doen naar kansen en valkuilen van digitalisering en automatisering voor de OndernemersdeskVoor het onderzoek moet ik erg veel literatuur lezen. Hiernaast zal ik ook collega’s interviewen om de huidige gang van zaken in kaart te brengen.

Wat is je eerste indruk van TVM; hoe kwam je binnen?

Mijn eerste indruk was heel anders dan verwacht. Van buitenaf leek het gebouw voor mij altijd erg ouderwets en saai terwijl dit van binnen helemaal niet zo is. Bij aankomst werd ik heel hartelijk ontvangen en dit gaf direct een goed gevoel.

Ik heb een open sollicitatie ingestuurd naar Jacquelien, ook al was er geen open plek hebben we samen gekeken naar wat de mogelijkheden waren en een plek gecreëerd.

Wat vind je van je stage tot nu toe?

Tot nu toe ben ik erg enthousiast over de stage. Het onderzoek schrijven was niet eenvoudig en het eerste plan en huidige plan liggen heel ver uit elkaar. De ruimte die ik hier krijg voor het onderzoek vind ik erg prettig en dit zorgt er ook voor dat het huidige onderzoek iets is wat ik echt leuk vindt en waar de afdeling ook wat aan kan hebben. De sfeer op de afdeling is erg goed en ik voelde me al heel snel onderdeel van het team.

Wat ga je na deze stage doen?

Ik wil eerst een tijdje op vakantie. Vervolgens ga ik het liefst verder bij TVM aan de slag, maar wat ik precies ga doen is dan nog niet duidelijk. Ik moet eerst nog alle mogelijkheden bekijken.

Waarom zou jij anderen willen uitnodigen om ook stage te komen lopen binnen TVM?

Een stage bij TVM is een superleuke kans om bij een op het eerst gezicht saaie verzekeraar binnen te kijken. Vervolgens kom je er dan achter dat het een stuk minder saai is.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat je alle kanten op kan en iedereen denkt graag mee. Echt een goede plek om te ontdekken waar je interesses liggen.

Waar ben je tot nu toe het meest trots op?

Ik ben niet per se ergens trots op. Ik ben vooral heel erg blij hoe de samenwerking met het team gaat. Daarnaast ben ik stiekem toch ook wel een beetje trots op hoe ik zelf mijn eigen plan trek met het onderzoek en hier zelf echt richting aan geef.

Wat wil je worden als je later groot bent?

Dit weet ik eigenlijk niet heel goed, een echte droombaan heb ik niet zo zeer. Maar misschien wil ik uiteindelijk wel ergens directeur worden, dat ligt alleen nog erg ver weg.

Ben jij ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn van stages bij TVM?

Lees hier meer