Container- / traileraansprakelijkheid

Zekerheid is voor iedere ondernemer belangrijk. Zeker als u materiaal, zoals containers en trailers, huurt of leent. TVM biedt zekerheid met de Container- / trailer­aansprakelijkheids­verzekering.

Ik wil een verzekering op maat

Huurt of leent u aanhangers, opleggers, containers en trailers? Sluit dan de Container- / trailer-aansprakelijkheidsverzekering van TVM af. Dat geeft zekerheid als er een keer schade ontstaat. U verzekert de trailers tegen beschadiging en verlies (zoals brand, diefstal, botsing, explosie of blikseminslag).

Tijdens één van uw opdrachten beschadigt de container die u heeft geleend. Dat is vervelend, maar u bent verzekerd bij TVM. We regelen de schade en vergoeden eventueel extra verzekerde kosten snel. Uw bedrijf kan gewoon doorgaan en de zakelijke verhouding met de eigenaar van de container komt niet onder druk te staan.

Speciaal voor eigen rijders hebben wij het Eigen Rijder Pakket samengesteld. Voor eigen rijders en bedrijven met maximaal 5 vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Transportondernemerspakket

Eén van uw vrachtwagens wordt gestolen met daarbij de gehuurde oplegger. Dat is erg vervelend, want u bent aansprakelijk voor de oplegger.

Met de Container-/ trailer-aansprakelijkheidsverzekering van TVM bent u ook voor diefstal van een gehuurde oplegger verzekerd.

U huurt opleggers voor een grote klus, maar dan slaat de bliksem in één van de gehuurde opleggers. Geen probleem, want u heeft voor de zekerheid van TVM gekozen. Uw aansprakelijkheid voor schade aan deze oplegger is verzekerd.

Voor grote transportondernemers met meer dan twintig vrachtwagens hebben wij een speciaal pakket samengesteld, het Logistieke dienstenpakket.

Voordelen van de TVM container- / trailer­aansprakelijkheids­verzekering

Complete dekking voor uw getrokken materieel (gehuurd of geleend)

De risico’s rond het gebruik van opleggers, aanhangers, trailers of ander getrokken materieel zijn verzekerd. Net als uw aansprakelijkheid naar de eigenaar van de geleende/gehuurde objecten, zowel wettelijk als contractueel. De dekking is op basis van de overeenkomst met de uitlener.

Extra kosten zijn meeverzekerd

Naast het verzekeren van de trailer zijn eventuele extra kosten, zoals lichtings-, opruimings- en bergingskosten meeverzekerd. Het chassis plus containers tellen als één object en de verzekering is niet kentekengebonden.

Kies voor extra dekking

U kunt een extra dekking afsluiten voor een vergoeding van 10% of 20% van het schadebedrag. Dit percentage krijgt u uitbetaald over het netto schadebedrag als vergoeding voor de door u gemaakte kosten. Zonder dat u deze schade hoeft aan te tonen.

Bekijk voor een volledig overzicht van de uitsluitingen en beperkingen de polisvoorwaarden.

7,8

Dit vinden klanten van TVM verzekeringen

90% van de klanten beveelt TVM verzekeringen aan.

Meer weten over deze verzekering
Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Zeer complete dekking
  • Online uw verzekeringen beheren met mijn TVM
  • Voor alle soorten getrokken opleggers, containers en ander materiaal
  • 24/7 schade melden

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.