TVM schadeservice

Truckschade. Het is soms zo gebeurd, en altijd vervelend. Het kost tijd, geld en het zorgt voor veel regelwerk. Daarom maken we schadeherstel bij TVM graag makkelijk.

TVM schadeservice | TVM verzekeringen
Reparatie door erkend schadeherstelbedrijf in de buurt.
Verzekerd van kwalitatief en veilig schadeherstel.
Altijd bereikbaar via (0528) 29 27 00 bij schade.

Met TVM schadeservice kunt u snel weer veilig op weg. Meer weten over TVM schadeservice? Onze adviseurs van de Ondernemersdesk of uw accountmanager vertellen u er graag meer over.

Als u gebruik wilt maken van TVM schadeservice kunt u dit op uw polis laten aantekenen zonder dat u hiervoor meer premie betaalt. Wanneer u dan onverwacht toch een keer schade heeft kunt u direct gebruik maken van de voordelen van TVM schadeservice.

TVM schadeservice is vooral gericht op wagenparken tot 20 vrachtwagens. Wilt u gebruik maken van TVM schadeservice maar heeft u een groter wagenpark? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reparatie door erkend schadeherstelbedrijf

We selecteerden vakkundige schadeherstelbedrijven door heel Nederland. Partners die kwaliteit leveren en garant staan voor snelle service. U herkent ze aan ons eigen keurmerk.

erkend_tvm_schade_servicepunt

 

 

 

 

Korting op eigen risico

Wij geven een korting van € 500,- op uw eigen risico wanneer u gebruik maakt van TVM schadeservice en u de schade aan uw vrachtwagen bij een aangesloten schadeherstelbedrijf laat herstellen.

Haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice brengt uw vrachtwagen bij een van onze schadeherstellers bij u in de buurt.

Landelijk netwerk

U vindt onze erkende schadeherstelbedrijven hier:
kaartje schadeservicepunten

Klik hier of op de afbeelding om dit overzicht te vergroten.

Mobiliteitsvergoeding

Wanneer u met een wagenpark tot 20 vrachtwagens gebruik maakt van TVM schadeservice krijgt u, als de reparatie langer duurt dan een werkdag, van ons een vergoeding voor de dagen dat uw vrachtwagen in reparatie staat. Als service. Omdat we weten hoe belangrijk continuïteit is.

Blinkend schoon de weg weer op

Na reparatie wordt uw vrachtwagen rondom gereinigd. Klaar om weer schoon en veilig de weg op te gaan. De betaling van de schade regelen wij rechtstreeks met het schadeherstelbedrijf. Daar heeft u dus geen omkijken naar. #snelweeropweg

Voorkomen is beter dan verzekeren. Laat u adviseren door een van onze adviseurs van
Preventie en Risicobeheer.

Klant aan het woord - Gerrit Brolsma

Gerrit Brolsma, 27-jarige transportondernemer uit De Westereen, is vol lof over TVM schadeservice. “Simpel, makkelijk, snel en goed. Dat is het hele verhaal.”

‘Opzet als service naar de klant’

Vorig jaar januari startte TVM met schadeservice, waardoor klanten met schade aan vrachtwagen en oplegger terecht kunnen bij een door TVM geselecteerd netwerk van schadeherstelbedrijven. “Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten weer snel en veilig op weg kunnen”, zegt Jozua Hollander, manager schade materieel bij TVM.

Het netwerk bestaat uit 22 volwaardige schadeherstelbedrijven en 17 servicepunten door het hele land. Alle partijen zijn zorgvuldig gekozen. Het zijn dealers en individuele bedrijven en bewust geen ketens. “We hebben bij de selectie gekeken naar verschillende factoren, zoals kwaliteit en bedrijfsfilosofie. Die moest aansluiten bij onze filosofie; wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we maar één doel hebben: onze klanten snel en veilig weer op weg helpen. Schade aan de vrachtwagen kost de transporteur veel tijd en geld. Wij regelen dat de schade hersteld wordt en al het regelwerk daaromheen, zodat de klant zich kan blijven richten op zijn corebusiness: transport.”

Wie kiest voor TVM kan rekenen op herstel door een erkend schadebedrijf in de buurt. De beschadigde vrachtwagen of oplegger wordt desgewenst opgehaald en naar de schadehersteller gebracht. Duurt de reparatie langer dan een werkdag, dan geeft TVM een mobiliteitsvergoeding voor vervangend vervoer. Na de reparatie wordt de vrachtwagen rondom gereinigd, zodat deze klaar is om weer veilig en schoon de weg op te gaan.

Klanten van TVM zijn overigens niet verplicht om te kiezen voor TVM schadeservice. Hollander: “We verplichten onze verzekerden niks. TVM schadeservice is, de naam zegt het al, volledig opgezet als service naar de klant.’’