TVM schadeservice

Truckschade. Het is soms zo gebeurd, en altijd vervelend. Het kost tijd, geld en het zorgt voor veel regelwerk. Daarom maken we schadeherstel bij TVM graag makkelijk.

TVM schadeservice | TVM verzekeringen
Reparatie door erkend schadeherstelbedrijf in de buurt.
Verzekerd van kwalitatief en veilig schadeherstel.
Altijd bereikbaar via (0528) 29 27 00 bij schade.

Met TVM schadeservice kunt u snel weer veilig op weg. Meer weten over TVM schadeservice? Onze adviseurs van de Ondernemersdesk vertellen u er graag meer over.

Reparatie door erkend schadeherstelbedrijf

We selecteerden vakkundige schadeherstelbedrijven door heel Nederland. Partners die kwaliteit leveren en garant staan voor snelle service. U herkent ze aan ons eigen keurmerk.

erkend_tvm_schade_servicepunt

 

 

 

Haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice brengt uw vrachtwagen bij een van onze schadeherstellers bij u in de buurt.

Landelijk netwerk

U vindt onze erkende schadeherstelbedrijven hier:
kaart schade schadeservice

Klik hier of op de afbeelding om dit overzicht te vergroten.

Vergoeding vervangende truck

Duurt de reparatie wat langer dan verwacht? Dan vergoeden we vervangend vervoer.

Blinkend schoon de weg weer op

Na reparatie wordt uw truck rondom gereinigd. Klaar om weer schoon en veilig de weg op te gaan.

Voorkomen is beter dan verzekeren. Laat u adviseren door een van onze adviseurs van
Preventie en Risicobeheer.

Klant aan het woord - Gerrit Brolsma

Gerrit Brolsma, 27-jarige transportondernemer uit De Westereen, is vol lof over de TVM schadeservice. “Simpel, makkelijk, snel en goed. Dat is het hele verhaal.”

‘Opzet als service naar de klant’

Vorig jaar januari startte TVM met schade- service, waardoor klanten met schade aan vrachtwagen en oplegger terecht kunnen bij een door TVM geselecteerd netwerk van schadeherstelbedrijven. “Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten weer snel en veilig op weg kunnen”, zegt Jozua Hollander, manager schade materieel bij TVM.

Het netwerk bestaat uit 22 volwaardige schadeherstelbedrijven en 17 servicepunten door het hele land. Alle partijen zijn zorgvul­ dig gekozen. Het zijn dealers en individuele bedrijven en bewust geen ketens. “We hebben bij de selectie gekeken naar verschillende factoren, zoals kwaliteit en bedrijfsfilosofie. Die moest aansluiten bij onze filosofie; wij streven naar een duurzame partnerrelatie, waarbij we maar één doel hebben: onze klanten snel en veilig weer op weg helpen. Schade aan de vrachtwagen kost de transporteur veel tijd en geld. Wij regelen dat de schade hersteld wordt en al het regelwerk daaromheen, zodat de klant zich kan blijven richten op zijn corebusiness: transport.”

Wie kiest voor TVM kan rekenen op herstel door een erkend schadebedrijf in de buurt. De beschadigde truck wordt desgewenst opgehaald en naar de schadehersteller gebracht. Duurt de reparatie langer dan verwacht, dan geeft TVM een mobiliteits­ vergoeding voor vervangend vervoer. Na de reparatie wordt de truck rondom gereinigd, zodat deze klaar is om weer veilig en schoon de weg op te gaan.

Klanten van TVM zijn overigens niet verplicht om te kiezen voor TVM schade­ service. Hollander: “We verplichten onze verzekerden niks. TVM schadeservice is, de naam zegt het al, volledig opgezet als service naar de klant.’’