Menu

TVM makelaardij

TVM makelaardij biedt het gespecialiseerde TVM product op het gebied van logistiek en transport aan via de professionele intermediair.

 

De met TVM makelaardij samenwerkende intermediair heeft de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten en deskundigheid die TVM verzekeringen aan haar verzekerden te bieden heeft. 

TVM makelaardij is de specialist in verzekeringen voor logistiek en transport. Wij bieden binnen de doelgroep verzekeringen en diensten aan voor bijvoorbeeld:

  • Vrachtwagens
  • Transportaansprakelijkheid
  • Verzuim

Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik eenvoudige wijzigingen doorgeven?
    Via Mijn TVM kunt u veel mutaties en aanvragen doorgeven. Deze zijn dan direct verwerkt in ons systeem. Ook groene kaarten (verzekeringsbewijzen)  kunt u eenvoudig aanvragen via Mijn TVM
  • Kan ik een offerte aanvragen voor een nieuwe klant?
    Als u een samenwerkingsovereenkomst heeft met TVM makelaardij, dan kan dat zeker. Gebruik hiervoor ons aanvraagformulier. Met deze informatie maken we een offerte op maat.

We helpen u graag

Wij spreken u natuurlijk het liefst persoonlijk, maar helaas zijn we daardoor niet altijd even goed bereikbaar. Wilt u teruggebeld worden op een bepaalde dag en tijd? Dat kan. Vul dan dit formulier in.