"Persoonlijk en direct contact bij TVM ondernemersdesk"

Leestijd 4 minuten

Gerard Weda startte in 2003 bij TVM als accountmanager Zorg. Sinds 8 jaar is hij gespecialiseerd in schade en transport en is hij accountmanager bij de TVM ondernemersdesk. Transportondernemers en eigen rijders kunnen met hun vragen direct bij Gerard terecht. “Of het nu in ’s avonds of in het weekend is, ik probeer klanten altijd zo goed mogelijk verder te helpen.”

Persoonlijk en direct contact

Als accountmanager bij de TVM ondernemersdesk is Gerard veel op pad en weet hij goed wat er speelt bij de transportondernemers. Het persoonlijke en het directe contact met de klanten is één van de mooie aspecten van zijn werk. “Ze weten me altijd te vinden. Ik vind het een uitdaging om zo snel te reageren op vragen of verzoeken. Ook als ik een appje krijg buiten werktijden met een vraag, doe ik m’n best om de klant zo goed mogelijk te helpen. De klant verwacht dat misschien niet en vaak kan het ook wel tot de volgende dag wachten. Maar ik kies er dan voor om al een eerste reactie te geven. Ik merk dat de klant hierdoor positief wordt verrast. Je levert zo echt een toegevoegde waarde voor de klant.”

"Veel vrijheid en verantwoordelijkheid"

Rapportcijfer

Gerard werkt gemiddeld 1 dag in de week op het kantoor in Hoogeveen. De rest van de week is hij onderweg of werkt hij thuis. Hij houdt zich vooral bezig met nieuwe klanten. Voorheen was hij ook verantwoordelijk voor relatiebeheer, maar het zwaartepunt ligt nu vooral op acquisitie. “Het is een baan met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Ik hou mij bezig met het hele adviestraject, zowel intake als opstellen, bespreken en afronden van de voorstellen. Dat is het mooie van mijn werk. Ik kan daarnaast zelf bepalen wanneer en welke klanten ik bezoek.” Deze werkwijze werpt z’n vruchten af. “Ik ben heel resultaatgericht. Per week kiezen meerdere transportondernemers voor TVM. Zij zijn ook vrijwel allemaal erg tevreden. We bellen nieuwe klanten altijd na voor een rapportcijfer voor het advies- en afsluittraject onze service. Als je dan beoordeeld wordt met een hoog cijfer, is dat erg fijn!”

"Korte lijnen, geen drempels"

Korte lijnen

De vrijheid, verantwoordelijkheid en de flexibiliteit in het dagelijkse werk zorgen voor het werkplezier van Gerard. “Ik voeg iets toe voor de transportondernemer en ik krijg de ruimte van TVM om mijn baan voor en groot deel zelf in te vullen. Er is een mooie balans tussen werk en vrijheid. De TVM-cultuur spreekt Gerard aan. “Er zijn korte lijnen, er zijn geen drempels om collega’s van andere afdelingen te vinden. Binnen de ondernemersdesk weten de collega’s elkaar te vinden voor advies maar zijn we ook positief kritisch naar elkaar. Op deze wijze tillen wij onze service en advies voor onze relaties naar een hoger niveau."

Wilt u een persoonijk verzekeringsadvies voor uw onderneming?

Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek

TVM ondernemersdesk: Altijd dichtbij

TVM ondernemersdesk
 

Meer informatie over ons team, wat we voor u kunnen betekenen en wat u zelf online kunt regelen vindt u op de TVM ondernemersdesk pagina. Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder:

Of maak direct een adviesgesprek of vraag een offerte Eigen Rijder aan. Dat is soms net zo makkelijk.