Menu

TVM rechtshulp

TVM rechtshulp kan u helpen als u rechtsbijstand nodig heeft. U kunt verzekerd zowel zakelijk als particulier een rechtsbijstanddekking bij TVM afsluiten.

Sinds 2001 voert TVM verzekeringen eigen rechtsbijstandproducten. De rechtsbijstanddekking kan optioneel als rubriek worden gesloten op de vrachtauto-, bestelauto-, personenauto-, en werkmaterieelpolis. Daarnaast zijn er nog de Rechtsbijstandverzekering Bedrijf en de Rechtsbijstandsverzekering Particulier.

Vanaf 1 januari 2015 is TVM rechtshulp B.V. de uitvoeringsinstantie. U kunt TVM rechtshulp B.V. inschakelen voor het verhalen van (letsel)schade in het verkeer op de aansprakelijke partij zowel voor schades in Nederland als in het buitenland. Andere juridische geschillen, zoals bijvoorbeeld contractuele geschillen, ontslagkwesties, incasso, huur, verweer in strafzaken etc, worden ook door TVM rechtshulp behandeld.

De rechtsbijstandpolissen hebben wel een wachttijd. Voor geschillen die zijn ontstaan in deze wachttijd bestaat er geen dekking, tenzij:
•    de verzekering direct aansluit op een soortgelijke verzekering
•    de verzekerde het ontstaan van de gebeurtenis niet kon voorzien bij het sluiten van de verzekering

TVM verzekeringen gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.