Stage en traineeship bij TVM

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen de verzekeringswereld van transport en logistiek? Wij zoeken regelmatig mbo'ers, hbo'ers en afstudeerders die benieuwd zijn naar hoe het is om te werken bij TVM. Ook bieden wij traineeships aan waarmee jij je je in een korte tijd kunt ontwikkelen tot ‘allrounder’. Wil jij veel leren en ons helpen onze doelen en ambities te realiseren? Bekijk hieronder de beschikbare stageplaatsen en plaatsen voor onze traineeships.

Stage en traineeship bij TVM | tvm verzekeringen

Stage lopen bij TVM verzekeringen

We hebben vaak stageplekken voor gemotiveerde stagiaires die kennis en ervaring willen opdoen rondom verzekeringen in de Transport- en Logistieke branche. Ben jij benieuwd hoe het is om klanten te helpen die een schade hebben opgelopen? Of kun jij onze HR-collega's helpen om de doelen van HR te bereiken? Hou dan onze website in de gaten. Want dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou

Stage vacatures

De stage vacatures zijn momenteel vervuld. Je kunt alvast wel een open sollicitatie insturen met je gegevens. We nemen dan contact met je op als we een passende stageplaats hebben. 
Open sollicitatie

Traineeship verzekeringen: ontwikkel je tot ‘allrounder’

Met ons traineeship krijg je de kans om je te ontwikkelen tot ‘allrounder’. Het is een volwaardige baan bestaande uit een combinatie van werken en leren. Gedurende een vastgestelde periode werk je aan verschillende projecten of in diverse functies op wisselende afdelingen binnen TVM. 

Kickstart van je carrière

Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden wij belangrijk. Bij TVM krijg je de mogelijkheid om dat te doen. We willen jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en daarmee een kickstart aan je carrière geven. Bij ons ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op. Ondanks dat het een opleidingstraject is, krijg je wel de verantwoordelijkheden en salaris die bij een startersfunctie horen.

Verschillende functies

Gemiddeld duurt een traineeship 2 jaar. Gedurende die periode werk je aan meerdere projecten of opdrachten die je uitvoert binnen verschillende functies en op wisselende afdelingen van de organisatie. De inhoud van de projecten en opdrachten is afhankelijk van het doel van het traineeship. Door het programma ontwikkel jij je razendsnel en doe je echt een voorsprong op voor een mooie startende carrière. Stuur een open sollicitatie om in aanmerking te komen.